SSD 10 yıl dayanır mı?

Bence de yılların firması sonuçta. Anakartım da Gigabyte harika bir anakart. Dual bios bile var. Neptün iyi geceler

10 yıl önceki harddisk'ler 3200 RPM iken günümüz HDD'leri 7200 RPM şimdi 3200RPM ile Windows Boot etmek işkence
Şu an elimde hala çalışan WD'nin WD3200AAJS modeli mevcut. Üretim yılı 2009. 320 GB kapasiteli. Üzerinde dönüş hızı ile ilgili bir şey göremesem de en kötü 5400 RPM olduğuna eminim. Bu siteye göre 7200 RPM, bu siteye göre ise 2007 yılında bu diskten üretilmiş. Dediklerinize göre siz zamanın baya gerisinden geliyorsunuz. Bu durumda 10 yıl sonra o gelmesini beklediğiniz mükemmel teknolojiler gelse bile siz SSD kullanacak olacaksınız. Son olarak 3600 RPM HDD duydum da hiç 3200 duymamıştım.

2007 Yılından kalma TOSHIBA Laptopum 3200RPM Lenovo OEM diskine sahip. XP kurmak yaklaşık 2- 2.30 saatimi alıyor. SATA 4 çıksın SATA 3 SSD'lerin yüzüne bakılmayacaktır buna eminim.

2007 Yılından kalma TOSHIBA Laptopum 3200RPM Lenovo OEM diskine sahip. XP kurmak yaklaşık 2- 2.30 saatimi alıyor. SATA 4 çıksın SATA 3 SSD'lerin yüzüne bakılmayacaktır buna eminim.
Sata 4 ne zaman çıkacak? Çıksa bile çok pahalı olacaktır. Ve sata 4 için sata 4 destekli anakart gerekecek yani sata 3 e devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…