SSD 256 GB cipher /w: C komutu

Melih41

Hectopat
Katılım
10 Nisan 2020
Mesajlar
113
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Victus by HP Laptop 16-d1007nt
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğrenci
Merhaba 256 GB SATA SSD'ye sahibim bilgisayarıma bazı uygulamalar yükledim diskim 203GB'den 195e azaldı ve bu yüklemiş olduğum programları, dosyaları kaldırdım diskim yine 195GB. İnternette biraz araştırma yaptım ve cipher /w: C komutu diskteki kullanılmayan dosyaların sildiğini gördüm. Bu komutu bilgisayarımda kullansam sıkıntı çıkarır mı? Güvenli midir?

Sistemim:
  • Güç kaynağı: Delta electronic GPS-300ab 8rev 300W.
  • Anakart: Foxconn G31MXP.
  • İşlemci: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
  • Ekran kartı: ATI Radeon HD 2600 Pro 512MB.
  • RAM: Nanya Technology m2y2G64TU8HD5B-AC 2 GB / 2x2 = 4 GB.
  • SSD: MicroN_1300_MtfddAK256TDL ata device (256 GB, SATA-ııı)
  • İşletim sistemi: Windows 10 Pro 64-bit
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cipher komutunu /w argümanıyla çalıştırırsanız kullanılmayan alandaki verileri silersiniz. Bu sistemde boş yer açmaz. Sorununuzu çözecek şey bu değil kısacası. Technopat'ın bu konudaki yazısını okuyun.

 
Cipher komutunu /w argümanıyla çalıştırırsanız kullanılmayan alandaki verileri silersiniz. Bu sistemde boş yer açmaz. Sorununuzu çözecek şey bu değil kısacası. Technopat'ın bu konudaki yazısını okuyun.

Peki depolama alanım yükselmedi bunun sebebi nedir nasıl çözerim
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı