Arkadaşlar M.2'den SSD'ye dosya aktarıyorum bu hangı dosyada olursa olsun başlarda 300-400 devam ediyor yarısına bir geliyor 70 MB ile atıyor neden kaynaklı olabilir bu çözümü falan var mıdır hiç?
Attığın dosya boyutu büyükse bazı ssd modelleri aralıksız yazımda bir süre sonra performans kaybeder.
Ama fotoğraftaki gibi 2.82 gb dosya boyutunda yapıyorsa başka bir sıkıntı var demektir. Büyük ihtimalle disk çok çok küçük küçücük bir ihtimalle de ram tarafında sorun olabilir belki ama ona çok emin değilim.
Tek dosya attığımda yüksek değerlere çıkıyor ve stabil fakat oyun gibi çok parçalı şeyler attığımda bazen artıyor bazen düşüyor.
Crackli Windows 7 kopyalaması sorun değil dimi?
Rastgele okuma yazma yapmadığı için. Ufak dosyalarda bunu yapması gayet normal. Tek ve büyük bir dosyada bile bunu yapması normal. Rastgele ile sıralı okuma yazma hızı farklıdır. O değer SATA 3 bir SSD için normal.
90 GB'lık dosyayı 860 EVO ile 300-400 mb/s ile atıyorum, hiç drop olmadan atıyor. Bir de ısınan HyperX Fury 3D var, onla başta 400 ile atıyor 55 dereceyi geçince 10 mb/s'ye ye düşüyor. Sıcaklıklarını kontrol et.
90 GB'lık dosyayı 860 EVO ile 300-400 mb/s ile atıyorum, hiç drop olmadan atıyor. Bir de ısınan HyperX Fury 3D var, onla başta 400 ile atıyor 55 dereceyi geçince 10 mb/s'ye ye düşüyor. Sıcaklıklarını kontrol et.