SSD alana kadar Windows 11'den Windows 8.1'e geçilmeli mi?

SSD alınca Windows 10 yerine 11'e geçin gibi akıl almaz mesajlar görüyorum. Windows 11'de birkaç gün öncesine kadar Microsoft'un bir türlü düzeltmediği yarı yarıya yazma hızı sorunu devam ediyordu.

Windows 8.1'e; eğer arayüzünden memnunsanız, sisteminizin çok güncel kalması gerekmiyorsa, sürücülerinizi kendiniz indirip yükleyebilecekseniz geçebilirsiniz tabi.
Hocam neden direkt bana söylemek yerine hicivde bulunuyorsunuz? 🤦‍♂️

Kullanıcı deneyimi her şeyi gösteriyor. SSD için de yarı yarıya yazma sorunu da hiç yaşamadım. Sisteminiz güncel değilse chipsetiniz ve sürücüleriniz tam verimli çalışmıyordur. Kötülemeye gerek yok. W11 oldukça güzel ve hızlı bir OS. ☠️

SSD alınca Windows 10 yerine 11'e geçin gibi akıl almaz mesajlar görüyorum. Windows 11'de birkaç gün öncesine kadar Microsoft'un bir türlü düzeltmediği yarı yarıya yazma hızı sorunu devam ediyordu.

Windows 8.1'i; arayüzünden memnunsanız, sisteminizin çok güncel kalması gerekmiyorsa ve sürücülerinizi kendiniz indirip yükleyebilecekseniz tercih edebilirsiniz.
Hocam bu tür sorunların yeni çıkan her yazılımda yaşandığı ve kısa sürede de çözüldüğü malumunuz. Genel prensip en günceli deneyip memnun kalıp kalmadığınıza karar vermek ve duruma göre hareket etmektir. Farazi konuşuyorum on binde bir ihtimalle bu sorunu yaşayacağız diye lepleziz OS'i kullanmayalım mı? Pes doğrusu üstadım...

Hocam bu tür sorunların yeni çıkan her yazılımda yaşandığı ve kısa sürede de çözüldüğü malumunuz. Genel prensip en günceli deneyip memnun kalıp kalmadığınıza karar vermek ve duruma göre hareket etmektir. Farazi konuşuyorum on binde bir ihtimalle bu sorunu yaşayacağız diye lepleziz OS'i kullanmayalım mı? Pes doğrusu üstadım...
İsteyen istediğini kullanabilir, herkesin öncelikleri ve beklentileri farklı. Fakat Windows 11'de SSD konusunda aylar öncesinden rapor edilmiş bariz sıkıntılar hâlâ devam ederken ve diğer tarafta sorunsuz 10 varken SSD için 11 önermeyi ben anlamlandıramadım.
Kişi de eğer hür iradesiyle Windows 11 ona ne sunuyor, güncel durumda neyi daha iyi neyi daha kötü yapıyor araştırmak isterse benzer paylaşımları görebilir ve bu yüzden belki 11'e biraz daha zaman vermek ister.

Saygıdeğer forumdaşım, 👆🏼

Windows 8.1 denemenizde hiçbir sakınca yoktur ancak yorumlarımızı dikkate almanızda fayda var.

Ayrıca lütfen güzel Türkçemizi uygun biçimde kullanmaya özen gösterelim ki bu vesile ile patikasını kaybedenlere ışık tutmuş olarak onlara örnek olalım öyle değil mi? ✍🏼

Saygılarımla, hayırlı geceler dilerim. 🙏🏼

Saygıdeğer forumdaşım, 👆🏼

Ye bro. 🖐🖐

Üslubunu sevdim. 🤙🤙

Şu an Windows 10 HDD kullanıyorum SSD alana kadar 8.1 kullansam mı?

Sistem kötü değilse problem olmaz. Bence gerek yok yakın zamanda alacaksan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı