Archybae Hectopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 50 16 Temmuz 2019 #1 SSD almayı düşünüyorum. HDD çıkartıp SSD takacağım. Montajını yaptıktan sonra veya önce ne yapmam gerekiyor? PC sıfırlamadan kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2019
SSD almayı düşünüyorum. HDD çıkartıp SSD takacağım. Montajını yaptıktan sonra veya önce ne yapmam gerekiyor? PC sıfırlamadan kullanabilir miyim?
A ahmetongl Decapat Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 403 Çözümler 4 16 Temmuz 2019 #2 Archybae dedi: SSD almayı düşünüyorum. HDD çıkartıp SSD takacağım. Montajını yaptıktan sonra veya önce ne yapmam gerekiyor? PC sıfırlamadan kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... SSD'ye Windows veya ne kullanacaksanız işletim sistemi olarak onu kurmalısınız.
Archybae dedi: SSD almayı düşünüyorum. HDD çıkartıp SSD takacağım. Montajını yaptıktan sonra veya önce ne yapmam gerekiyor? PC sıfırlamadan kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... SSD'ye Windows veya ne kullanacaksanız işletim sistemi olarak onu kurmalısınız.
Luthienn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 1.893 Çözümler 6 16 Temmuz 2019 #3 HDD çıkarınca nasıl sıfırlamadan kullanmayı planlıyorsun.
Ericc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 1.270 Çözümler 5 Yer Eskişehir 16 Temmuz 2019 #4 Archybae dedi: SSD almayı düşünüyorum. HDD çıkartıp SSD takacağım. Montajını yaptıktan sonra veya önce ne yapmam gerekiyor? PC sıfırlamadan kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Herhangi birşey yapmanız gerekmiyor sadece Windows kurun yeter. Luthienn dedi: HDD çıkarınca nasıl sıfırlamadan kullanmayı planlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hakketen nasıl bir mantık.HDD deyide beraber takıp aktarma yapabilirsiniz yani hdd yi silmeniz gerekmiyor.
Archybae dedi: SSD almayı düşünüyorum. HDD çıkartıp SSD takacağım. Montajını yaptıktan sonra veya önce ne yapmam gerekiyor? PC sıfırlamadan kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Herhangi birşey yapmanız gerekmiyor sadece Windows kurun yeter. Luthienn dedi: HDD çıkarınca nasıl sıfırlamadan kullanmayı planlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hakketen nasıl bir mantık.HDD deyide beraber takıp aktarma yapabilirsiniz yani hdd yi silmeniz gerekmiyor.
ulas serin Hectopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 108 Çözümler 1 Yer Сталинград 16 Temmuz 2019 #5 acronis ile hhd nin imajını al ssd ye yaz
Archybae Hectopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 50 17 Temmuz 2019 #6 Luthienn dedi: HDD çıkarınca nasıl sıfırlamadan kullanmayı planlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir aktarma uygulaması vs olabilir mi diye düşündüm.
Luthienn dedi: HDD çıkarınca nasıl sıfırlamadan kullanmayı planlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir aktarma uygulaması vs olabilir mi diye düşündüm.
Ericc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 1.270 Çözümler 5 Yer Eskişehir 17 Temmuz 2019 #7 SSD ye Windows kur sonra PC ye HDD yi tak HDD dekileri aktar normal bilgisayarıma gelip ordan HDD ye gir aktarmak istediğin dosyalara sağ tık kopyala veya kes de sonra SSD ye gel sağ tık yapıştır de.
SSD ye Windows kur sonra PC ye HDD yi tak HDD dekileri aktar normal bilgisayarıma gelip ordan HDD ye gir aktarmak istediğin dosyalara sağ tık kopyala veya kes de sonra SSD ye gel sağ tık yapıştır de.