S Synxd Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 5 30 Temmuz 2021 #1 SSD aldım 1 TB HDD yerine 240 GB SSD takacağım USB ile Windows 10 kurulum yapacağım kurulum sonrası SSD için ne yapmam gerek bunun için rehber falan var mı?
SSD aldım 1 TB HDD yerine 240 GB SSD takacağım USB ile Windows 10 kurulum yapacağım kurulum sonrası SSD için ne yapmam gerek bunun için rehber falan var mı?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.615 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 30 Temmuz 2021 #3 Güncellemeri yapın, antivirüs kurun, sürücüleri kurun. Synxd dedi: SSD aldım 1 TB HDD yerine 240 GB SSD takacağım USB ile Windows 10 kurulum yapacağım kurulum sonrası ne yapmam gerek bunun için rehber falan var mı? Genişletmek için tıkla...
Güncellemeri yapın, antivirüs kurun, sürücüleri kurun. Synxd dedi: SSD aldım 1 TB HDD yerine 240 GB SSD takacağım USB ile Windows 10 kurulum yapacağım kurulum sonrası ne yapmam gerek bunun için rehber falan var mı? Genişletmek için tıkla...
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.313 Makaleler 2 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #4 Synxd dedi: SSD aldım 1 TB HDD yerine 240 GB SSD takacağım USB ile Windows 10 kurulum yapacağım kurulum sonrası ne yapmam gerek bunun için rehber falan var mı? Genişletmek için tıkla... Driver kur. PC'yi yüksek performans moduna al.
Synxd dedi: SSD aldım 1 TB HDD yerine 240 GB SSD takacağım USB ile Windows 10 kurulum yapacağım kurulum sonrası ne yapmam gerek bunun için rehber falan var mı? Genişletmek için tıkla... Driver kur. PC'yi yüksek performans moduna al.
S Synxd Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 5 30 Temmuz 2021 #5 Heunzey dedi: Driverları kurmak. Genişletmek için tıkla... glikojen dedi: Güncellemeri yapın, antivirüs kurun, sürücüleri kurun. Genişletmek için tıkla... Onları yapacağım zaten SSD ile ilgili yapabileceğim şeyleri soruyorum.
Heunzey dedi: Driverları kurmak. Genişletmek için tıkla... glikojen dedi: Güncellemeri yapın, antivirüs kurun, sürücüleri kurun. Genişletmek için tıkla... Onları yapacağım zaten SSD ile ilgili yapabileceğim şeyleri soruyorum.
Huayra Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 949 Çözümler 7 30 Temmuz 2021 #6 Synxd dedi: Onları yapacağım zaten SSD ile ilgili yapabileceğim şeyleri soruyorum. Genişletmek için tıkla... Varsa SSD'nin driver'ını kurmak. Onun dışında pek bir şey yapamazsınız.
Synxd dedi: Onları yapacağım zaten SSD ile ilgili yapabileceğim şeyleri soruyorum. Genişletmek için tıkla... Varsa SSD'nin driver'ını kurmak. Onun dışında pek bir şey yapamazsınız.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.615 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 30 Temmuz 2021 #7 Synxd dedi: Onları yapacağım zaten SSD ile ilgili yapabileceğim şeyleri soruyorum. Genişletmek için tıkla... SSD'yi tak, D diski yoksa, D diski yap SSD'yi.
Synxd dedi: Onları yapacağım zaten SSD ile ilgili yapabileceğim şeyleri soruyorum. Genişletmek için tıkla... SSD'yi tak, D diski yoksa, D diski yap SSD'yi.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 30 Temmuz 2021 #8 Synxd dedi: Onları yapacağım zaten SSD ile ilgili yapabileceğim şeyleri soruyorum. Genişletmek için tıkla... SSD'nin özel programı varsa, mesela Samsung SSD'lerin bir programı vardı, onu kurmak.
Synxd dedi: Onları yapacağım zaten SSD ile ilgili yapabileceğim şeyleri soruyorum. Genişletmek için tıkla... SSD'nin özel programı varsa, mesela Samsung SSD'lerin bir programı vardı, onu kurmak.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.472 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #9 SSD'nin yazılımını kurun.
Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 30 Temmuz 2021 #10 SSD'nin değerlerini test edebilirsin, herhangi bir problem yaşamamak için.