Arkadaşlar bende şu an eski bir masaüstü PC var ve içinde HDD var. Ben de SSD alıp içine Windows 10 kurmak istiyorum acaba SSD alıp kurunca HDD'deki dosyalarım silinir mi? Yani bilgisayarımda her ikisi de kalsın istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Kurulum sırasında HDD'i elle silmezseniz bir şey olmaz. Ama karıştırıp belki silerim diye endişeleniyorsan önce HDD'in kablosunu çıkar. SSD'yi tak ve içine Windows kur, sonra HDD'in kablosunu tekrar tak.
Boşuna ikinci bir Windows HDD'de yer kaplamayacak mı öyle yaparsa?
SATA kablosunu çıkarıp kazayla HDD'e Windows kurmaması için yazdım. SSD'ye Windows kurduktan sonra HDD'den verilerini SSD'ye kopyalayıp HDD'i tamamen silebilir.
SSD ve HDD'nin kapasitelerini söyler misin?Arkadaşlar bende şu an eski bir masaüstü PC var ve içinde HDD var. Ben de SSD alıp içine Windows 10 kurmak istiyorum acaba SSD alıp kurunca HDD'deki dosyalarım silinir mi? Yani bilgisayarımda her ikisi de kalsın istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Dediğini anladım ama istediği bu olmayabilir. İstediği bu olsa da kapasite farkından dolayı her şeyi aktaramayabilir.
SSD ve HDD'nin kapasitelerini söyler misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.