SSD alıp Windows kurunca HDD içerisindeki dosyalar silinir mi?

nickNane

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende şu an eski bir masaüstü PC var ve içinde HDD var. Ben de SSD alıp içine Windows 10 kurmak istiyorum acaba SSD alıp kurunca HDD'deki dosyalarım silinir mi? Yani bilgisayarımda her ikisi de kalsın istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Kurulum sırasında HDD'i elle silmezseniz birşey olmaz. Ama karıştırıp belki silerim diye endişeleniyorsan önce HDD'in kablosunu çıkar. SSD'yi tak ve içine Windows kur, sonra HDD'in kablosunu tekrar tak.

Dediğini anladım ama istediği bu olmayabilir. İstediği bu olsa da kapasite farkından dolayı her şeyi aktaramayabilir.
Arkadaşlar bende şu an eski bir masaüstü PC var ve içinde HDD var. Ben de SSD alıp içine Windows 10 kurmak istiyorum acaba SSD alıp kurunca HDD'deki dosyalarım silinir mi? Yani bilgisayarımda her ikisi de kalsın istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
SSD ve HDD'nin kapasitelerini söyler misin?

Dediğini anladım ama istediği bu olmayabilir. İstediği bu olsa da kapasite farkından dolayı her şeyi aktaramayabilir.

SSD ve HDD'nin kapasitelerini söyler misin?

Ben sadece Windows’u SSD’ye kurmak istiyorum işletim sisteminde hızlanma olması için geri kalan belgeler HDD’de kalacak. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı