SSD almak

eweibseink

Hectopat
1.5TB HDD kullanıyorum ancak 5400RPM biraz yavaş açılıyor. SSD satın almak istiyorum ancak bütcem 120GB SSD'lere yetiyor. Sizce 120GB SSD içine Windows kursam Windows sorunsuz çalışır mı? Windows 11 de nasıl olur? İleride oyunlarımı HDD'ye kuracagım. Fikirlerinizi bekliyorum veya ikinci el SSD alınır mı? Gün gittikce yavaşlayan bir cihaz diye biliyorum. Aydınlatın dostlar.

1.5TB HDD kullanıyorum ancak 5400RPM biraz yavaş açılıyor. SSD satın almak istiyorum ancak bütcem 120GB SSD'lere yetiyor. Sizce 120GB SSD içine Windows kursam Windows sorunsuz çalışır mı? Windows 11 de nasıl olur? İleride oyunlarımı HDD'ye kuracagım. Fikirlerinizi bekliyorum veya ikinci el SSD alınır mı? Gün gittikce yavaşlayan bir cihaz diye biliyorum. Aydınlatın dostlar.
120 GB alırsınız iyi ama Windows 11 zaten 64 GB size kalacak 60 GB gibi bir alan yetiyorsa gözünüze kesiyorsa alın.

120GB Patriot Burst kullanıyorum. Windows, programlarım, dolu Lightshot klasörü vesaire derken 50GB boş alanım var. Oyun bile kurabilirim istesem. Fazlasıyla yeterli, yapıştır gitsin.
1625077281136.png

İkinci elde sorun çıkabilir bu arada. Sıfırıyla arasında pek fark olacağını da zannetmiyorum 120GB piyasasında.

250 GB 870 Evo,
Kingston A2000 250 GB ya da
PNY CS3030 250 GB alabilirsiniz. 120 GB Patriot Burst yeterli olabilir ama kafam rahat olsun derseniz 240-250 GB SSD seçmeniz daha doğru olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı