U UntimelyLove Hectopat Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #1 Bilgisayarım SSD yi görmüyor gerekli güncellemeleri ve driverları indirmeme rağmen hala aynı.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 2 Eylül 2014 #2 Bios' tan veya bilgisayarım sağ klik, yönet, disk yonetimi diyerek gözükmüyormu?
U UntimelyLove Hectopat Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #3 er36po dedi: Bios' tan veya bilgisayarım sağ klik, yönet diyerek gözükmüyormu? Genişletmek için tıkla... Biosta ve Yönet> depolamada gözüküyor 2 sinde de var olarak görünüyor ama işlevi yok. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2014
er36po dedi: Bios' tan veya bilgisayarım sağ klik, yönet diyerek gözükmüyormu? Genişletmek için tıkla... Biosta ve Yönet> depolamada gözüküyor 2 sinde de var olarak görünüyor ama işlevi yok.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 2 Eylül 2014 #4 Yönet'ten yeni birim oluştur dediniz mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2014
U UntimelyLove Hectopat Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #5 er36po dedi: Yönet'ten yeni birim oluştur dedinizmi? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yapmadım. Nasıl yapmam gerekiyor?
er36po dedi: Yönet'ten yeni birim oluştur dedinizmi? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yapmadım. Nasıl yapmam gerekiyor?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 2 Eylül 2014 #6 UntimelyLove dedi: Dediğiniz yapmadım. Nasıl yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... SSD'nin üstüne sağ klik yaparak.
UntimelyLove dedi: Dediğiniz yapmadım. Nasıl yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... SSD'nin üstüne sağ klik yaparak.
U UntimelyLove Hectopat Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #7 er36po dedi: SSD'nin üstüne sağ klik yaparak. Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlayamadım teknik bilgim yetersiz. İsterseniz Teamviewerdan da yardım edebilirsiniz. er36po dedi: SSD'nin üstüne sağ klik yaparak. Genişletmek için tıkla... Şuan olmuş olabilirmi?
er36po dedi: SSD'nin üstüne sağ klik yaparak. Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlayamadım teknik bilgim yetersiz. İsterseniz Teamviewerdan da yardım edebilirsiniz. er36po dedi: SSD'nin üstüne sağ klik yaparak. Genişletmek için tıkla... Şuan olmuş olabilirmi?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 2 Eylül 2014 #8 UntimelyLove dedi: Tam olarak anlayamadım teknik bilgim yetersiz. İsterseniz Teamviewerdan da yardım edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bakın yönet'ten Disk yönetimine girin SSD'niz'in üstüne sağ klik yapın, çıkan seçeneklerden yeni birim, vs oluştur seçenekler çıkacaktır.
UntimelyLove dedi: Tam olarak anlayamadım teknik bilgim yetersiz. İsterseniz Teamviewerdan da yardım edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bakın yönet'ten Disk yönetimine girin SSD'niz'in üstüne sağ klik yapın, çıkan seçeneklerden yeni birim, vs oluştur seçenekler çıkacaktır.
U UntimelyLove Hectopat Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #9 er36po dedi: Bakın yönet'ten Disk yönetimine girin SSD'niz'in üstüne sağ klik yapın, çıkan seçeneklerden yeni birim, vs oluştur seçenekler çıkacaktır. Genişletmek için tıkla...
er36po dedi: Bakın yönet'ten Disk yönetimine girin SSD'niz'in üstüne sağ klik yapın, çıkan seçeneklerden yeni birim, vs oluştur seçenekler çıkacaktır. Genişletmek için tıkla...
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 2 Eylül 2014 #10 "Sürücü harfi ve yolu değiştir" yapın.