E Eren Alipek Femtopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 6 11 Eylül 2020 #1 Gün itibarıyla bilgisayarımın genel kontrollerini yaparken HD Tune ve Crystaldisk uygulamalarında bu şekilde bir hatayla karşılaştım. Bu hatanın anlamı nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2020
Gün itibarıyla bilgisayarımın genel kontrollerini yaparken HD Tune ve Crystaldisk uygulamalarında bu şekilde bir hatayla karşılaştım. Bu hatanın anlamı nedir?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #2 HD Tune 5.75 ile paylaşın sonucu tekrar. Bu SMART verisi yedek alandan kullanılan blok sayısını gösterir. Bu değer 1 e düşmüş sonra düzelmiş. Son düzenleme: 11 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
HD Tune 5.75 ile paylaşın sonucu tekrar. Bu SMART verisi yedek alandan kullanılan blok sayısını gösterir. Bu değer 1 e düşmüş sonra düzelmiş.
KS KS E Eren Alipek Femtopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 6 11 Eylül 2020 #3 Bu hata SSD'nin performansında herhangi bir sıkıntı çıkarır mı peki ? Artı 0 Eksi
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #4 Bir sorun çıkarmaz ama benchmark yapıp sonucu atabilir misin? Artı 0 Eksi
KS KS E Eren Alipek Femtopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 6 11 Eylül 2020 #5 Assecreed dedi: Bir sorun çıkarmaz ama benchmark yapıp sonucu atabilir misin? Genişletmek için tıkla... HDTune Pro writing benchmarka izin vermediğinden dolayı CrystalDisk'te yaptım. Sonuçlar : Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Bir sorun çıkarmaz ama benchmark yapıp sonucu atabilir misin? Genişletmek için tıkla... HDTune Pro writing benchmarka izin vermediğinden dolayı CrystalDisk'te yaptım. Sonuçlar :
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #6 Sadece okuma testini de yapabilirdiniz HD Tune pro da. Diskin durumu genel olarak iyi kullanabilirsin. Okuma yazma sonuçları da normal. Son düzenleme: 12 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Sadece okuma testini de yapabilirdiniz HD Tune pro da. Diskin durumu genel olarak iyi kullanabilirsin. Okuma yazma sonuçları da normal.