SPeaky Megapat Katılım 17 Haziran 2015 Mesajlar 93 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar merhaba. Laptopumun içindeki SSD'ye benchmark testi yaptım ama hızını genele göre ve kendi SSD türüne göre yorumlayabilecek bilgim yok maalesef. Bu hızlar iyi mi yoksa kötü mü SSD'ye göre?
Arkadaşlar merhaba. Laptopumun içindeki SSD'ye benchmark testi yaptım ama hızını genele göre ve kendi SSD türüne göre yorumlayabilecek bilgim yok maalesef. Bu hızlar iyi mi yoksa kötü mü SSD'ye göre?
H HomoDarwinus Ziyaretçi 25 Ocak 2019 #2 Değerleri iyi ancak kullandığınız SSD marka ve modeli nedir ? Artı 0 Eksi
KS KS SPeaky Megapat Katılım 17 Haziran 2015 Mesajlar 93 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Ocak 2019 #3 Tam detaylarını bilmiyorum ama Samsung'un NVMe arayüzlü 256 GB SSD'si. Laptop'un içinde geliyor ayrıca ben takmadım. Lenovo Legion Y720 laptopum. Artı 0 Eksi
Tam detaylarını bilmiyorum ama Samsung'un NVMe arayüzlü 256 GB SSD'si. Laptop'un içinde geliyor ayrıca ben takmadım. Lenovo Legion Y720 laptopum.
H HomoDarwinus Ziyaretçi 25 Ocak 2019 #4 Silinen üye dedi: Tam detaylarını bilmiyorum ama Samsung'un NVMe arayüzlü 256 GB SSD'si. Laptop'un içinde geliyor ayrıca ben takmadım. Lenovo Legion Y720 laptopum. Genişletmek için tıkla... Değerleriniz bence gayet güzel. Ben de yakında SSD yükseltmesi yapmayı planlıyorum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Tam detaylarını bilmiyorum ama Samsung'un NVMe arayüzlü 256 GB SSD'si. Laptop'un içinde geliyor ayrıca ben takmadım. Lenovo Legion Y720 laptopum. Genişletmek için tıkla... Değerleriniz bence gayet güzel. Ben de yakında SSD yükseltmesi yapmayı planlıyorum.