SSD benchmark yapıldıktan sonra uyarı veriyor

wanhedaaa

Decapat
Daha fazla  
Seagate IronWolf 125 SSD (250 GB) bu SSD mevcut bilgisayarımda. Testte gayet yüksek skor alıyor ama performansın altında diye bir uyarı da veriyor. Benim anakartıma daha düşük performanslı bir SSD'nin daha uygun olduğu yazıyor. Acaba sorun SSD'nin sisteme uymamış olmaması mıdır?

Opera Anlık Görüntü_2024-11-04_123213_www.userbenchmark.com.png

Opera Anlık Görüntü_2024-11-04_123125_www.userbenchmark.com.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Seagate IronWolf 125 SSD (250 GB) bu SSD mevcut bilgisayarımda. Testte gayet yüksek skor alıyor ama performansın altında diye bir uyarı da veriyor. Benim anakartıma daha düşük performanslı bir SSD'nin daha uygun olduğu yazıyor. Acaba sorun SSD'nin sisteme uymamış olmaması mıdır?

Eki Görüntüle 2344307

Eki Görüntüle 2344306
Anakart Uyumluluğu: Eğer SSD'niz anakartınızla tam uyumlu değilse, beklediğiniz performansı alamayabilirsiniz. Özellikle NVMe SSD'ler ile SATA SSD'ler arasında farklılıklar vardır. Anakartınızın hangi tür SSD'leri desteklediğini kontrol etmek önemli.

anakart uyumluluğu: Eğer SSD'niz anakartınızla tam uyumlu değilse, beklediğiniz performansı alamayabilirsiniz. Özellikle NVMe SSD'ler ile SATA SSD'ler arasında farklılıklar vardır. Anakartınızın hangi tür SSD'leri desteklediğini kontrol etmek önemli.

İki SSD'nin de özellikleri aynı anakart uyumluluğu açısından, neden diğeri daha uygun diye öneriyor? Benim kullandığım SSD performans açısından daha iyi.

İki SSD'nin de özellikleri aynı anakart uyumluluğu açısından, neden diğeri daha uygun diye öneriyor? Benim kullandığım SSD performans açısından daha iyi.
Demekki uyumsuz olan bir kısım bulunmakta. Başka türlü düşünemiyorum açıkçası. 😐

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı