ValderZ Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #1 Bu videodaki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şekilde HDD'yi SSD'ye kopyaladım şimdi BIOS'a geldim ama arkadaşın BIOS ile benimki farklı yardımcı olabilecek var mı? (Windows'u HDD'den SSD'ye taşımaya çalışıyorum.) Dosya Ekleri IMG_20220212_164519.jpg 242,2 KB · Görüntüleme: 90
Bu videodaki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şekilde HDD'yi SSD'ye kopyaladım şimdi BIOS'a geldim ama arkadaşın BIOS ile benimki farklı yardımcı olabilecek var mı? (Windows'u HDD'den SSD'ye taşımaya çalışıyorum.)
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 12 Şubat 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ValderZ Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #3 gamecover dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bendeki boot kısmı böyle hocam ne yapmam lazım? Dosya Ekleri IMG_20220212_165137.jpg 138,7 KB · Görüntüleme: 86
gamecover dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bendeki boot kısmı böyle hocam ne yapmam lazım?