Hocam muhtemelen Bios ayarlarınız tam değildir. Bende de gözükmüyordu taktığım SSD sonra bir şeyleri kurcaladım legacy felan filan sonra gördü bios ekranı. Bilen biri yardımcı olur elbet.
Bu ekranda nere de başlat çubuğu. BIOS açılıyor başka da SSD görünmezse flash bellek yükleme ekranı çıkıyor ama ilerlemeden sonra yüklenecek aygıt yok diyor.
Hocam muhtemelen BIOS ayarlarınız tam değildir. Bende de gözükmüyordu taktığım SSD sonra bir şeyleri kurcaladım legacy falan filan sonra gördü BIOS ekranı. Bilen biri yardımcı olur elbet.
İlk resimde BIOS'da SSD görünüyor, ikinci resimde görünmüyor. SSD bozulsa bile BIOS'da görünür. SATA kablosu bozuk olabilir mi? SSD'yi devreden çıkartıyorsa ve işletim sistemi o SSD'ye kuruluysa açmaz ve temiz kurulum yapman için boot menüye atar.
İlk resimde BIOS'da SSD görünüyor, ikinci resimde görünmüyor. SSD bozulsa bile BIOS'da görünür. SATA kablosu bozuk olabilir mi? SSD'yi devreden çıkartıyorsa ve işletim sistemi o SSD'ye kuruluysa açmaz ve temiz kurulum yapman için boot menüye atar.
Donanımsal sorun için odaklanman lazım. İlk SATA kablosunu dene basitten git. Olmuyorsa, SSD'ni başka bir bilgisayarda dene, içinde Windows kurulu olan bir bilgisayar olsun. Senin SSD'yi depolama birimi olarak gireceksin çünkü. Açabilirsen sağlığına bakarsın. En son tavsiyem kendi bilgisayarına temiz kurulum yapman.