SSD, BIOS'da görünmüyor

Melih556

Femtopat
Daha fazla  
Yeni SSD aldım internetten bulduğum 3 ISO dosyasını denedim fakat olmuyor. Windows 8.1 yüklüyorum mecbur ama SSD BIOS'da hiçbir şekilde görünmüyor. BIOS pilini çıkardım SSD'yi çıkardım beklettim yok olmuyor. HDD var onda Windows kurulu o görünüyor ve açılıyor fakat SSD sanki takılı değilmiş gibi gözükmüyor ve bilgisayarı açıp Windows'a girip disk yönetimi veya aygıt yönetimi ve hatta bu bilgisayara girdiğim de SSD gözüküyor. Kullandığım SSD M.2 Kioxia marka bir SSD. BIOS da görünen st ile başlayan ise benim HDD. 2 gündür düzeltmeye çalışıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Atmıştım ama gelmemiş sanırım tekrar deniyorum. Atmadan önce üzerinde "Yüklenin dosya boyutu nedeniyle sunucu tarafından işle bilmemektedir" yazıyor. Ben konuyu başlatırken zaten fotoğraf eklemiştim onlarda da bunlar yazıyordu. İsterseniz bana iletişim için bir sosyal medya hesabınızı verin ordan yazayım. Her hangi biri olur.

Google Drive ile yükleyip atabilirsiniz.

Google Drive ile yükleyip atabilirsiniz.
Telefondan yazıyorum Playstore üzerinden indirdim fakat hesabımı Google üzerinden açmıştım ve uygulamadan hesabıma girmeye çalıştığımda Google politikalarına uymadığını söyleyip hata 403ü veriyor.

Bu konuya bakın.

Sanırım bu sefer oldu.

Dosya Ekleri

• IMG_20241130_005307_886-min.jpg
    203,4 KB · Görüntüleme: 21
MBR olarak mı GPT olarak mı yazdırdın?
Ona dikkat etmedim hiç bir şey ellemeden sadece .ISO yu ve USB yi seçerek direkt kurdum önceden de öyle yapıyordum internetten baktığımda da öyle oluyordu ama bunu HDD ye yapıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…