SSD BIOS'da gözükmüyor

ayçöreğ

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Normal bir şekilde bilgisayarımda oyun oynarken sistem birden mavi ekran verip kapandı. Tekrar açmaya çalıştığında boot yapacak sürücü olmadığını söyledi. BIOS'da 860evo ssd gözükmüyor. Ne yapmalıyım ? Ödevlerimi öbür hafta sonuna kadar yetiştirmek gerek ki ssd içinde 3 ödevimi saatlerce uğraşarak yapmıştım. SSD nin garantisi hâlâ devam ediyor.

Hocam bir kablolarını kontrol et tekrar dene açmayı olmazsa diskin bozulmuş yüksek ihtimalle

BIOS ayarlarını sıfırlayıp bakar mısın ben öyle çözmüştüm daha önceden.

BIOS pilini sökün ancak bu sırada SSD bağlantılarınız kesilmiş olsun. Pili tekrar takıp SSD bağlantılarını yapın. BIOS ekranına girdiğinizde ne ile karşılaştığınızı bildirirseniz çok iyi olur.

BIOS sıfırladım pilini çıkardım denedim olmuyor.Format usb'si takıp boot ediyordum onarım açıldı ancak onarım ekranı dondu bilgisayar kapandı. Format atmayı deniyorum disk gözükmüyor. Kablolarda problem yok ancak disk sanırım bozulmuş. Samsung kalitesine güvenerek almıştım ama neden böyle oldu anlamadım. SSD daha 8tb yazılmada 1 yıl olmuş alalı. Pat diye gitmesi çok komiğime gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…