E Emir engin Femtopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #1 Resimde olduğu gibi bilgisayarımı açtığımda beni direkt BIOS menüsüne atıyor ve SSD takılı olduğu halde BIOS'ta SSD'mi okumuyor. Ancak harici HDD taktığımda HDD'yi okuyor. Yardımcı olursanız sevinirim
Resimde olduğu gibi bilgisayarımı açtığımda beni direkt BIOS menüsüne atıyor ve SSD takılı olduğu halde BIOS'ta SSD'mi okumuyor. Ancak harici HDD taktığımda HDD'yi okuyor. Yardımcı olursanız sevinirim
KS KS E Emir engin Femtopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #11 Emre Bayam dedi: Yani ertesi gün SSD'nin yanmış olma ihtimali var fabrika hatası olabilir. SSD ne marka acaba. Genişletmek için tıkla... Afox 250 gb Artı 0 Eksi
Emre Bayam dedi: Yani ertesi gün SSD'nin yanmış olma ihtimali var fabrika hatası olabilir. SSD ne marka acaba. Genişletmek için tıkla... Afox 250 gb
Emre Bayam Decapat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 171 13 Ocak 2021 #12 Emir engin dedi: Afox 250 GB. Emir engin dedi: Afox 250 GB. Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum ne kadar kaliteli bilmiyorum yanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Emir engin dedi: Afox 250 GB. Emir engin dedi: Afox 250 GB. Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum ne kadar kaliteli bilmiyorum yanmış olabilir. Genişletmek için tıkla...
KS KS E Emir engin Femtopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #13 Pekala teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Emre Bayam Decapat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 171 13 Ocak 2021 #14 Emir engin dedi: Pekala teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İnşallah yanmamıştır çözüm bulabilmen dileğiyle. Artı 0 Eksi
Emir engin dedi: Pekala teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İnşallah yanmamıştır çözüm bulabilmen dileğiyle.