Agabak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar 80 GB boş yerim vardı, video izliyordum sonra monitör gitti geldi. Diskte 11 GB boş yer kalmış, çözümü var mı bunun? Hiçbir şey kurmadım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2023
Arkadaşlar 80 GB boş yerim vardı, video izliyordum sonra monitör gitti geldi. Diskte 11 GB boş yer kalmış, çözümü var mı bunun? Hiçbir şey kurmadım.
Elegant Lotus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU : R7 5800X MB : Msi B550-A Pro AM4 Socket MB RAM : 4x8 3200Mhz CL15 XPG D41 Tuf alliance SSD : 1 TB 980 Evo +G1 1TB + 512GB M.2 XPG S20G PSU : NZXT 650W 80+ Gold CASE : DLX21 GPU : RTX 3070 TI 8GB GDDR6X EVGA FTW3 Ultra Keyboard : XPG Summoner Red SW Mouse : Razer deathadder V2 Headset : Hyper X Cloud II wireless Monitor : Asus rog strix 320Hz 2k 27" Cinsiyet Erkek Meslek Radyoloji teknikeri 1 Mayıs 2023 #2 ZipBomb kokusu geldi. Bi virüs taraması yapıp dosyaları kontrol edin. Yabancı bir şey var mı diye bakın.
ZipBomb kokusu geldi. Bi virüs taraması yapıp dosyaları kontrol edin. Yabancı bir şey var mı diye bakın.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 1 Mayıs 2023 #3 Tree Size Free programı indir ve neyin bu kadar çok depolama alanını tükettiğini öğren. Resim atarsan yardımcı da olurum.
Tree Size Free programı indir ve neyin bu kadar çok depolama alanını tükettiğini öğren. Resim atarsan yardımcı da olurum.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 1 Mayıs 2023 #4 Bu kadar hızlı dolması pek mantıklı değil. Aklıma worm geliyor. Kaspersky ile bi' tarar mısınız sisteminizi? Son düzenleme: 1 Mayıs 2023
Bu kadar hızlı dolması pek mantıklı değil. Aklıma worm geliyor. Kaspersky ile bi' tarar mısınız sisteminizi?
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #5 Viora dedi: ZipBomb kokusu geldi. Bir virüs taraması yapıp dosyaları kontrol edin. Yabancı bir şey var mı diye bakın. Genişletmek için tıkla... Çok doğru tespit gibi geldi. Bende öyle düşündüm hocam. Agabak dedi: Arkadaşlar 80 GB boş yerim vardı, video izliyordum sonra monitör gitti geldi. Diskte 11 GB boş yer kalmış, çözümü var mı bunun? Hiçbir şey kurmadım. Genişletmek için tıkla... Diskiniz nedir? TreeSize indirip zipbomb dosyasının nerede olduğunu bulun.
Viora dedi: ZipBomb kokusu geldi. Bir virüs taraması yapıp dosyaları kontrol edin. Yabancı bir şey var mı diye bakın. Genişletmek için tıkla... Çok doğru tespit gibi geldi. Bende öyle düşündüm hocam. Agabak dedi: Arkadaşlar 80 GB boş yerim vardı, video izliyordum sonra monitör gitti geldi. Diskte 11 GB boş yer kalmış, çözümü var mı bunun? Hiçbir şey kurmadım. Genişletmek için tıkla... Diskiniz nedir? TreeSize indirip zipbomb dosyasının nerede olduğunu bulun.
Furkan Karagülle Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 583 Çözümler 6 Yer Amasya, Türkiye 1 Mayıs 2023 #6 WizTree ile kontrol edin. Aynı zamanda virüs taraması yapın. Normal değil.
isimsizjoker Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #7 Agabak dedi: Arkadaşlar 80 GB boş yerim vardı, video izliyordum sonra monitör gitti geldi. Diskte 11 GB boş yer kalmış, çözümü var mı bunun? Hiçbir şey kurmadım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal virüs kanka.
Agabak dedi: Arkadaşlar 80 GB boş yerim vardı, video izliyordum sonra monitör gitti geldi. Diskte 11 GB boş yer kalmış, çözümü var mı bunun? Hiçbir şey kurmadım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal virüs kanka.
Agabak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #8 Viora dedi: Zipbomb kokusu geldi. Bir virüs taraması yapıp dosyaları kontrol edin. Yabancı bir şey var mı diye bakın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar olay tamamen benim panik oluşummuş SSD buga girmiş sadece bugün sabah düzeldi. Viora dedi: ZipBomb kokusu geldi. Bi virüs taraması yapıp dosyaları kontrol edin. Yabancı bir şey var mı diye bakın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar olay tamamen benim panik oluşummuş SSD BUGA girmiş sadece bugün sabah düzeldi
Viora dedi: Zipbomb kokusu geldi. Bir virüs taraması yapıp dosyaları kontrol edin. Yabancı bir şey var mı diye bakın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar olay tamamen benim panik oluşummuş SSD buga girmiş sadece bugün sabah düzeldi. Viora dedi: ZipBomb kokusu geldi. Bi virüs taraması yapıp dosyaları kontrol edin. Yabancı bir şey var mı diye bakın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar olay tamamen benim panik oluşummuş SSD BUGA girmiş sadece bugün sabah düzeldi
CyKharkow Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 648 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #9 Abicim ben diyorum Steel barons buffini hemen silin diye sonra fabrikalarına el koyuyor ortada kalıyorsunuz öyle. Şaka bir yana zipbomb gibi duruyor virüs taraması iyi olur.
Abicim ben diyorum Steel barons buffini hemen silin diye sonra fabrikalarına el koyuyor ortada kalıyorsunuz öyle. Şaka bir yana zipbomb gibi duruyor virüs taraması iyi olur.
T tekno_dayi Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 80 2 Mayıs 2023 #10 Agabak dedi: Arkadaşlar olay tamamen benim panik oluşummuş SSD buga girmiş sadece bugün sabah düzeldi. Arkadaşlar olay tamamen benim panik oluşummuş SSD BUGA girmiş sadece bugün sabah düzeldi Genişletmek için tıkla... ssd bug diye bir şey ilk defa duydum , virüs taraması yap.
Agabak dedi: Arkadaşlar olay tamamen benim panik oluşummuş SSD buga girmiş sadece bugün sabah düzeldi. Arkadaşlar olay tamamen benim panik oluşummuş SSD BUGA girmiş sadece bugün sabah düzeldi Genişletmek için tıkla... ssd bug diye bir şey ilk defa duydum , virüs taraması yap.