SSD birden doldu

kadirant06024

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Forumda yeniyim yazım yanlışım olursa kusura bakmayın. Sistemim yeni, alalı 10 gün oldu. Windows 10 kurulu olarak geldi. Normalde SSD'de 259 boş alanım vardı. 2 gün önce Windows 11'e yükselttim ancak biraz önce bir şokla karşılaştım. 93 GB boşa alanım kalmış. Oyun yüklemedim, program yüklemedim ne oldu hiç anlamadım. Hatta birkaç defa reset attım yine aynı 93 GB boş. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ek olarak dün ASUS'a ait Armoury Crate programını yükledim ondan olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle ayarlardan sıfırladınız. Yerel diskinizde Windows.old klasörü duruyor mu? Eğer duruyorsa o klasörü silin.

Bu şekilde silebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben böyle çözmüştüm sorunumu.

Son düzenleme:
Cevap için teşekkürler.Evet windows.old klasörü gözüküyor. Silersem bişey olur mu ?

Cevap için teşekkürler.Evet windows.old klasörü gözüküyor. Silersem bişey olur mu ?
Ben sildiğimde bir şey olmamıştı. Eski işletim sisteminizin dosyalarını tutar. Yedeklemek veya kurtarmak istediğiniz dosyalar varsa buradan kurtarabilirsiniz.

Ayrıca biraz daha araştırma yaptığınızda internette bu klasörü silmenin sorun yaratmayacağını söylüyor. Tekrar söylüyorum, ben sildiğimde bir şey olmamıştı.

Son olarak bu dosyası silerseniz eski işletim sisteminize geri dönemezsiniz. USB ile formatlayarak sıfırdan dönmeniz gerekecektir.

Kaynak bu:

Yardımcı olduysam çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.

Maalesef sadece 18 gb alan açıldı windows.old'u silerek. 111 gb boş gözüküyor. 259 gb boş alanım vardı.

Maalesef sadece 18 gb alan açıldı windows.old'u silerek. 111 gb boş gözüküyor. 259 gb boş alanım vardı.
Gerisini bilmiyorum. Ben ayarlardan sıfırlama taraftarı değilim. Sizin yerinizde olsaydım USB ile sıfırdan Windows kurulumu yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…