SSD bölümlendirilip format atılabilir mi?

Fatherboard

Hectopat
Daha fazla  
2.5" 1TB SATA SSD kullanıyorum C ve D olarak ikiye bölüp D'ye verilerimi yedekleyip C'ye format atıp Windows kurulumu yapmak istesem mümkün olmaz mı?
Sanırım diskin tamamına format atmak gerekiyor, peki bunu bypass etmenin farklı bir yöntemi falan yok mudur? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.5" 1TB SATA SSD kullanıyorum C ve D olarak ikiye bölüp D'ye verilerimi yedekleyip C'ye format atıp Windows kurulumu yapmak istesem mümkün olmaz mı?
Sanırım diskin tamamına format atmak gerekiyor, peki bunu bypass etmenin farklı bir yöntemi falan yok mudur? Teşekkürler.

Olur neden olmasın? Sadece bilgisayarın UEFI destekliyor ise diskinin şu anki bölümleme tablosu GPT olması lazım eğer bu şekilde ise evet D'ye verileri atıp sadece C'yi formatlayabilirsiniz.

Başlat/ Disk yönetimi/ İlgili bölüm(disk)/ Birimi küçült/ Gerekli miktarı yaz ve devam/ Ayrılmamış alan(siyah alan) olarak göreceksiniz, o kısımda sağ tık/ Yeni basit birim, ilgili isimlendirme, atıyorum"X" disk adını ver ilerle.
Bu kadar basittir. Buyurun size ikinci bir depolama alanı. Atın yedeklerinizi. Başlayın formatınıza.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı