erhantas Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #1 SSD veya HDD modeli Samsung 980 500 Gb Anakart Asus Prime A320m-e Merhaba arkadaşlar, ASUS anakarta sahibim UEFI BIOS var. Yeni bir SSD sipariş ettim HDD'yi SSD'ye klonlayacağım ancak daha sonra BIOS'tan SSD'yi boot etme kısmını bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba arkadaşlar, ASUS anakarta sahibim UEFI BIOS var. Yeni bir SSD sipariş ettim HDD'yi SSD'ye klonlayacağım ancak daha sonra BIOS'tan SSD'yi boot etme kısmını bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 20 Haziran 2022 #2 Merhaba. Bilgisayar açılışında sürekli olarak ilgili tuşa basın (ESC, F2, F1, F10, F11, F12, del. Bilgisayar modeline göre farklılık göstermekte). Ok tuşlarını kullanarak boot sekmesine ulaşın (boot order, boot options, startup olarak da geçebilir). "Boot device priority" yi bulun ve "enter"a basın. Yine ok tuşlarını kullanarak istediğiniz seçeneği 1. sıraya getirin. Değişiklikleri kaydedip çıkın.
Merhaba. Bilgisayar açılışında sürekli olarak ilgili tuşa basın (ESC, F2, F1, F10, F11, F12, del. Bilgisayar modeline göre farklılık göstermekte). Ok tuşlarını kullanarak boot sekmesine ulaşın (boot order, boot options, startup olarak da geçebilir). "Boot device priority" yi bulun ve "enter"a basın. Yine ok tuşlarını kullanarak istediğiniz seçeneği 1. sıraya getirin. Değişiklikleri kaydedip çıkın.