norent Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #1 Sisteme yeni SSD taktım ama ne BIOS'ta ne başka bir şekilde gözükmüyor.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #2 norent dedi: Sisteme yeni SSD taktım ama ne BIOS'ta ne başka bir şekilde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Arama yerine disk yazın "Sabit disk bölümleri oluştur" kısmına girin. Ayrılmamış kısmı var mı?
norent dedi: Sisteme yeni SSD taktım ama ne BIOS'ta ne başka bir şekilde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Arama yerine disk yazın "Sabit disk bölümleri oluştur" kısmına girin. Ayrılmamış kısmı var mı?
norent Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #3 cumali_032 dedi: Arama yerine disk yazın "sabit disk bölümleri oluştur" kısmına girin. Ayrılmamış kısmı var mı? Genişletmek için tıkla... Yok maalesef.
cumali_032 dedi: Arama yerine disk yazın "sabit disk bölümleri oluştur" kısmına girin. Ayrılmamış kısmı var mı? Genişletmek için tıkla... Yok maalesef.