SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.897 Çözümler 7 7 Mayıs 2022 #1 Başlığı tam yapamadım benim 2 PC var birisinin SSD çıkar tak yaptım bir sıkıntı olur mu?
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.089 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #2 SyLaS61 dedi: Başlığı tam yapamadım benim 2 PC var birisinin SSD çıkar tak yaptım bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Çalışırken yapmadıysan bir sorun olmaz ama çalışırken yaptıysan orasını bilemiyorum pek bilgim yok.
SyLaS61 dedi: Başlığı tam yapamadım benim 2 PC var birisinin SSD çıkar tak yaptım bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Çalışırken yapmadıysan bir sorun olmaz ama çalışırken yaptıysan orasını bilemiyorum pek bilgim yok.
Jaxey Femtopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #3 SSD bilgisayar açıkken çıkarıldıysa dosya kullanımı veya yazımı anındaysa sorun olabilir diye düşünüyorum, kapalıysa sorun olmaz.
SSD bilgisayar açıkken çıkarıldıysa dosya kullanımı veya yazımı anındaysa sorun olabilir diye düşünüyorum, kapalıysa sorun olmaz.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.897 Çözümler 7 7 Mayıs 2022 #4 Jaxey dedi: SSD bilgisayar açıkken çıkarıldıysa dosya kullanımı veya yazımı anındaysa sorun olabilir diye düşünüyorum, kapalıysa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Kapalıyken yaptım.
Jaxey dedi: SSD bilgisayar açıkken çıkarıldıysa dosya kullanımı veya yazımı anındaysa sorun olabilir diye düşünüyorum, kapalıysa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Kapalıyken yaptım.
Jaxey Femtopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #5 SyLaS61 dedi: Kapalıyken yaptım. Genişletmek için tıkla... Kapalıyken yaptıysanız sorun çıkaracağını sanmıyorum.
SyLaS61 dedi: Kapalıyken yaptım. Genişletmek için tıkla... Kapalıyken yaptıysanız sorun çıkaracağını sanmıyorum.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 7 Mayıs 2022 #6 SSD'yi bilgisayar açıkken çıkar tak yapılınca bozulabilir bilgisayarı çalıştırırken yapmayın.