Robin7 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #1 Merhabalar, oyunu HDD'ye kurmama rağmen SSD'nin ısındığını gördüm. Hem de aşırı derecede sizce sebebi nedir? Not: Windows SSD'ye kuruludur. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2021
Merhabalar, oyunu HDD'ye kurmama rağmen SSD'nin ısındığını gördüm. Hem de aşırı derecede sizce sebebi nedir? Not: Windows SSD'ye kuruludur.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #2 Hem de aşırı demişsin ama kaç derece olduğunu yazmamışsın. Belki aşırı değildir. Edit; Resmi sonradan gördüm.
Hem de aşırı demişsin ama kaç derece olduğunu yazmamışsın. Belki aşırı değildir. Edit; Resmi sonradan gördüm.
Robin7 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #3 yyildirayy dedi: Hem de aşırı demişsin ama kaç derece olduğunu yazmamışsın. Belki aşırı değildir. Edit; Resmi sonradan gördüm. Genişletmek için tıkla... Ultra Very High Zeki Kardeşim. eklediğim fotoğrafta AIDA64 programının açık olduğu sekmede alenen belli oluyor.
yyildirayy dedi: Hem de aşırı demişsin ama kaç derece olduğunu yazmamışsın. Belki aşırı değildir. Edit; Resmi sonradan gördüm. Genişletmek için tıkla... Ultra Very High Zeki Kardeşim. eklediğim fotoğrafta AIDA64 programının açık olduğu sekmede alenen belli oluyor.
Endorrain Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #4 Kasadaki hava akışı yetmediğinden ekran kartının sıcaklığı vuruyor olabilir.
Robin7 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #5 yorumlarınız için teşekkürler