Sen flash bellek almışsın SSD değildir o.
SSD görünümlü kutunun içine silikon ile USB bellek yapıştırılmış olan şu çakma SSD'lerden olduğunu düşünüyorum açıkçasıD diski yazıyor bir de çelişkiye düşmedim değil.
Eğer programda bug yoksa disk büyük ihtimalle sahtedir. İçini açıp bakarsa flash bellek yongaları çıkacaktır.D diski yazıyor bir de çelişkiye düşmedim değil.
Eğer programda bug yoksa disk büyük ihtimalle sahtedir. İçini açıp bakarsa flash bellek yongaları çıkacaktır.
Evet, büyük ihtimalle öyle.SSD görünümlü kutunun içine silikon ile USB bellek yapıştırılmış olan şu çakma SSD'lerden olduğunu düşünüyorum açıkçası![]()
Evet, büyük ihtimalle öyle.öylesine ek depolama olarak idare etsin diye almıştım bir tane arkadaştan teneke çıktı
normalde 500 GB SSD bakıyordum bana yakın diye alayım dedim. İade ederim büyük ihtimalle.
Ne kadar para verdiniz hocam? Ayrıca CrystalDiskInfo ile bakınca ne gözüküyor merak ettim, bakma ve paylaşma şansınız var mı?Evet, büyük ihtimalle öyleÖylesine ek depolama olarak idare etsin diye almıştım bir tane arkadaştan teneke çıktı
Normalde 500 GB SSD bakıyordum, bana yakın diye alayım dedim. İade ederim büyük ihtimalle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.