M MarkV Megapat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 961 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #11 Bu ana kart yerine 100 tl daha düşük modelini kullanaral ekran kartını asus r9 280x alabirsiniz.
S Shovery Ziyaretçi 2 Temmuz 2014 #12 Silinen üye dedi: Bu ana kart yerine 100 tl daha düşük modelini kullanaral ekran kartını asus r9 280x alabirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiç gerek yok. Gönül rahatlığı ile PowerColor alabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Bu ana kart yerine 100 tl daha düşük modelini kullanaral ekran kartını asus r9 280x alabirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiç gerek yok. Gönül rahatlığı ile PowerColor alabilirsiniz.
M MarkV Megapat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 961 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #13 Powercolor a bişe demedim frekans hızı daha fazla olduğu için söyledim.
S Shovery Ziyaretçi 2 Temmuz 2014 #14 Silinen üye dedi: Powercolor a bişe demedim frekans hızı daha fazla olduğu için söyledim. Genişletmek için tıkla... 2-3 Fps için anakarttan kısmanın anlamı yok. İki kartta aynı Gpu ya sahip.
Silinen üye dedi: Powercolor a bişe demedim frekans hızı daha fazla olduğu için söyledim. Genişletmek için tıkla... 2-3 Fps için anakarttan kısmanın anlamı yok. İki kartta aynı Gpu ya sahip.
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 2 Temmuz 2014 #15 Silinen üye dedi: Fiyat 2.500 TL den azsa AMD işlemci tercih etmen lazım hem daha ekonomik hemde performanslı. Genişletmek için tıkla... İntel işlemciler de aynı performansta. Aynı segmette aynı işlemciler var. Tek farkları OC yapılabilmesi. Bu yüzden düşük bütçelere bende AMD öneriyorum.
Silinen üye dedi: Fiyat 2.500 TL den azsa AMD işlemci tercih etmen lazım hem daha ekonomik hemde performanslı. Genişletmek için tıkla... İntel işlemciler de aynı performansta. Aynı segmette aynı işlemciler var. Tek farkları OC yapılabilmesi. Bu yüzden düşük bütçelere bende AMD öneriyorum.