Şimdi sitelerine baktım ama sanırım uygulaması yok anlamadım, bende Micron ve Samsung SSD varken uygulamaları vardı bu SSD'lerin, Adata'nın sitesinde indirme kısmında herhangi bir uygulama göremedim. @SEMIKAANCAKIR belki yardımcı olabilir
Adata SSD'ler diğer SSD'lere göre ucuz fiyatlı olduğu için DRAM koymuyorlar içlerine bu da hızları zamanla düşürüyor ama Samsung gibi pahalı markalarda bunlar bulunuyor daha uzun ömürlü oluyor o SSD'ler ve uzun süreli aktarımlarda yavaşlamıyor soruya dönecek olursak hayır bir çözümü yok zaten internetten de bakarsanız bunun gibi uygun fiyatlı M.2 SSD'lerin zamanla hızlarının azaldığı konusunda birçok kaynak mevcut.
Şimdi sitelerine baktım ama sanırım uygulaması yok anlamadım, bende Micron ve Samsung SSD varken uygulamaları vardı bu SSD'lerin, Adata'nın sitesinde indirme kısmında herhangi bir uygulama göremedim. @SEMIKAANCAKIR belki yardımcı olabilir