SSD değerleri nasıldır?

Yusuf Z

Decapat
Daha fazla  
SSD değerlerim nasıl? Sizce %100'de çalışmasına rağmen hızı bana çok düşük geldi. Problem nedir?

Dosya Ekleri

• ssdm2saglık.JPG
    ssdm2saglık.JPG
    91,2 KB · Görüntüleme: 65
  • ssdm2.JPG
    ssdm2.JPG
    46,8 KB · Görüntüleme: 54
  • yazma1.png
    yazma1.png
    41,7 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır değil, nereden yükleyebilirim?

Şimdi sitelerine baktım ama sanırım uygulaması yok anlamadım, bende Micron ve Samsung SSD varken uygulamaları vardı bu SSD'lerin, Adata'nın sitesinde indirme kısmında herhangi bir uygulama göremedim. @SEMIKAANCAKIR belki yardımcı olabilir :)

Benim bildiğim bu SSD modelinde DRAM yok o yüzden uzun süreli aktarımlarda hız yavaş yavaş düşmeye başlar normal bir durumdur bu da.

Adata SSD'ler diğer SSD'lere göre ucuz fiyatlı olduğu için DRAM koymuyorlar içlerine bu da hızları zamanla düşürüyor ama Samsung gibi pahalı markalarda bunlar bulunuyor daha uzun ömürlü oluyor o SSD'ler ve uzun süreli aktarımlarda yavaşlamıyor soruya dönecek olursak hayır bir çözümü yok zaten internetten de bakarsanız bunun gibi uygun fiyatlı M.2 SSD'lerin zamanla hızlarının azaldığı konusunda birçok kaynak mevcut.

Şimdi sitelerine baktım ama sanırım uygulaması yok anlamadım, bende Micron ve Samsung SSD varken uygulamaları vardı bu SSD'lerin, Adata'nın sitesinde indirme kısmında herhangi bir uygulama göremedim. @SEMIKAANCAKIR belki yardımcı olabilir :)

SSD konusunda pek bilgim yok maalesef.

Samsung EVO Plus M.2 SSD'im var kendi uygulaması var mıdır indirmek isterim 650 saat oldu SSD ile nasıl bir değer sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı