T Thyphon Hectopat Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2018 #21 Soulknight dedi: Hocam aynı durumu yaşıyorum tavsiye verebilecek var mı ? Genişletmek için tıkla... Ben yeni ssd yi takınca 0 kurulum yaptım Flash bellek ile. Eğer ikincisini takıp taşıyacak durumum uoksa tek çare 0 kurulum
Soulknight dedi: Hocam aynı durumu yaşıyorum tavsiye verebilecek var mı ? Genişletmek için tıkla... Ben yeni ssd yi takınca 0 kurulum yaptım Flash bellek ile. Eğer ikincisini takıp taşıyacak durumum uoksa tek çare 0 kurulum
Soulknight Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 34 15 Ağustos 2018 #22 Thyphon dedi: Ben yeni ssd yi takınca 0 kurulum yaptım Flash bellek ile. Eğer ikincisini takıp taşıyacak durumum uoksa tek çare 0 kurulum Genişletmek için tıkla... İki ssd yuvası var. Aktarımı nasıl yaparım ?
Thyphon dedi: Ben yeni ssd yi takınca 0 kurulum yaptım Flash bellek ile. Eğer ikincisini takıp taşıyacak durumum uoksa tek çare 0 kurulum Genişletmek için tıkla... İki ssd yuvası var. Aktarımı nasıl yaparım ?
T Thyphon Hectopat Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2018 #23 Soulknight dedi: İki ssd yuvası var. Aktarımı nasıl yaparım ? Genişletmek için tıkla... İki ssd yuvası varsa çok rahat kanka yukarda videosu var bak ona
Soulknight dedi: İki ssd yuvası var. Aktarımı nasıl yaparım ? Genişletmek için tıkla... İki ssd yuvası varsa çok rahat kanka yukarda videosu var bak ona
Soulknight Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 34 15 Ağustos 2018 #24 Thyphon dedi: İki ssd yuvası varsa çok rahat kanka yukarda videosu var bak ona Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ettim
Thyphon dedi: İki ssd yuvası varsa çok rahat kanka yukarda videosu var bak ona Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ettim