V vvvvv Centipat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #1 Merhaba. Yeni aldığım laptopta 256 GB M.2 SSD var. Bunun dışında SSD veya HDD slotu bulunmuyor. Yeni bir M.2 SSD (512 GB veya 1 TB) alıp takarsam laptopla gelen Windows 10 lisansım ne olur?
Merhaba. Yeni aldığım laptopta 256 GB M.2 SSD var. Bunun dışında SSD veya HDD slotu bulunmuyor. Yeni bir M.2 SSD (512 GB veya 1 TB) alıp takarsam laptopla gelen Windows 10 lisansım ne olur?
KS KS V vvvvv Centipat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #11 Hepinize teşekkür ederim. Cevabımı aldım. Benim için konu kapanmıştır. Hadi bir el atın da şu soru çözüldü diyelim. Nereye basıyoruz, bulamadım. Son düzenleme: 15 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
Hepinize teşekkür ederim. Cevabımı aldım. Benim için konu kapanmıştır. Hadi bir el atın da şu soru çözüldü diyelim. Nereye basıyoruz, bulamadım.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.683 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #12 vvvvv dedi: Hepinize teşekkür ederim. Cevabımı aldım. Benim için konu kapanmıştır. Hadi bir el atın da şu soru çözüldü diyelim. Nereye basıyoruz, bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ortak çözüm olduğundan birisine yüklenmeyelim. Ya da çözümü en az olan arkadaşı seçebilirsin Artı 0 Eksi
vvvvv dedi: Hepinize teşekkür ederim. Cevabımı aldım. Benim için konu kapanmıştır. Hadi bir el atın da şu soru çözüldü diyelim. Nereye basıyoruz, bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ortak çözüm olduğundan birisine yüklenmeyelim. Ya da çözümü en az olan arkadaşı seçebilirsin
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.642 Makaleler 21 Çözümler 97 15 Şubat 2022 #13 Ben M.2'ye geçtiğimde lisans gitmişti, Microsoft hesabıyla zar zor geri getirdim lisansı. Artı 0 Eksi
th3salih Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 651 Çözümler 5 Yer İstanbul 15 Şubat 2022 #14 vvvvv dedi: Hepinize teşekkür ederim. Cevabımı aldım. Benim için konu kapanmıştır. Hadi bir el atın da şu soru çözüldü diyelim. Nereye basıyoruz, bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kim çözdüyse mesajında rapor kısmından çözüldü seçiliyordu sanırım. Artı 0 Eksi
vvvvv dedi: Hepinize teşekkür ederim. Cevabımı aldım. Benim için konu kapanmıştır. Hadi bir el atın da şu soru çözüldü diyelim. Nereye basıyoruz, bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kim çözdüyse mesajında rapor kısmından çözüldü seçiliyordu sanırım.
KS KS V vvvvv Centipat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #15 Bir kez daha aldım cevabımı. Teşekkür ederim. Silinen üye dedi: Kim çözdüyse mesajında rapor kısmından çözüldü seçiliyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bir kez daha aldım cevabımı. Teşekkür ederim. Silinen üye dedi: Kim çözdüyse mesajında rapor kısmından çözüldü seçiliyordu sanırım. Genişletmek için tıkla...