EOS Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 596 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Crucial 480 GB SSD var satıp yeni SSD alacağım ama Windows lisansını internetten 20 TL'ye aldım gider mi sizce? UEFI kurulu galiba.
Crucial 480 GB SSD var satıp yeni SSD alacağım ama Windows lisansını internetten 20 TL'ye aldım gider mi sizce? UEFI kurulu galiba.
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.187 Çözümler 22 14 Kasım 2023 #2 EOS dedi: Crucial 480 GB SSD var satıp yeni SSD alacağım ama Windows lisansını internetten 20 TL'ye aldım gider mi sizce? UEFI kurulu galiba. Genişletmek için tıkla... Windows ve lisans gider muhtemelen lisansı OEM alsaydınız keşke.
EOS dedi: Crucial 480 GB SSD var satıp yeni SSD alacağım ama Windows lisansını internetten 20 TL'ye aldım gider mi sizce? UEFI kurulu galiba. Genişletmek için tıkla... Windows ve lisans gider muhtemelen lisansı OEM alsaydınız keşke.
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 14 Kasım 2023 #3 MAK key ise gider. OEM veya retail key ise gitmez.
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.085 Çözümler 37 Yer Adana 14 Kasım 2023 #4 SSD değişince baştan format atmak zorunda kalırsın. Kullandığın kodu tekrar kullanarak etkinleştirme yapabilirsin. OEM ya da Retail ise bu durum geçerli. Tek kullanımlıksa baştan almalısınız.
SSD değişince baştan format atmak zorunda kalırsın. Kullandığın kodu tekrar kullanarak etkinleştirme yapabilirsin. OEM ya da Retail ise bu durum geçerli. Tek kullanımlıksa baştan almalısınız.
EOS Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 596 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #5 701600 dedi: MAK key ise gider. OEM veya Retail key ise gitmez. Genişletmek için tıkla... Nasıl öğrenirim Retail galiba. canysf dedi: SSD değişince baştan format atmak zorunda kalırsın. Kullandığın kodu tekrar kullanarak etkinleştirme yapabilirsin. OEM'ya da Retail ise bu durum geçerli. Tek kullanımlıksa baştan almalısınız. Genişletmek için tıkla... Windows tekrarmı kurmam lazım ben kurmadım ama. Çınar ÇİFTÇİ dedi: Windows ve lisans gider muhtemelen lisansı OEM alsaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... OEM olduğunu nasıl anlarım?
701600 dedi: MAK key ise gider. OEM veya Retail key ise gitmez. Genişletmek için tıkla... Nasıl öğrenirim Retail galiba. canysf dedi: SSD değişince baştan format atmak zorunda kalırsın. Kullandığın kodu tekrar kullanarak etkinleştirme yapabilirsin. OEM'ya da Retail ise bu durum geçerli. Tek kullanımlıksa baştan almalısınız. Genişletmek için tıkla... Windows tekrarmı kurmam lazım ben kurmadım ama. Çınar ÇİFTÇİ dedi: Windows ve lisans gider muhtemelen lisansı OEM alsaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... OEM olduğunu nasıl anlarım?
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 14 Kasım 2023 #6 EOS dedi: Nasıl öğrenirim Retail galiba. Windows tekrarmı kurmam lazım ben kurmadım ama. Genişletmek için tıkla... Aldığınız yerde yazması lazım.
EOS dedi: Nasıl öğrenirim Retail galiba. Windows tekrarmı kurmam lazım ben kurmadım ama. Genişletmek için tıkla... Aldığınız yerde yazması lazım.
EOS Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 596 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #7 701600 dedi: Aldığınız yerde yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Bayağı eski aldım nerede aldığımı hatırlamıyorum.
701600 dedi: Aldığınız yerde yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Bayağı eski aldım nerede aldığımı hatırlamıyorum.
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 14 Kasım 2023 #8 EOS dedi: Bayağı eski aldım nerede aldığımı hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... 20TL ye büyük ihtimalle MAK keydir zaten. Tekrardan almanız gerekebilir.
EOS dedi: Bayağı eski aldım nerede aldığımı hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... 20TL ye büyük ihtimalle MAK keydir zaten. Tekrardan almanız gerekebilir.
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 14 Kasım 2023 #9 Acronis ile yedek al yeni SSD'ye yükle.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.354 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 14 Kasım 2023 #10 EOS dedi: Windows tekrarmı kurmam lazım ben kurmadım ama. Genişletmek için tıkla... Yeni aldığın SSD'yi kullanıp eskisini kullanmayacaksan, tabi ki de yenisine Windows kurman lazım.
EOS dedi: Windows tekrarmı kurmam lazım ben kurmadım ama. Genişletmek için tıkla... Yeni aldığın SSD'yi kullanıp eskisini kullanmayacaksan, tabi ki de yenisine Windows kurman lazım.