Laures Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 SSD degistirmeyi dusunuyorum cunku depolama yetmiyor. Windows'u tekrar yuklemem gerektigi falan gibi seyler soyleniyor. Nasil yapabilirim zor olur mu?
SSD degistirmeyi dusunuyorum cunku depolama yetmiyor. Windows'u tekrar yuklemem gerektigi falan gibi seyler soyleniyor. Nasil yapabilirim zor olur mu?
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #2 Laures dedi: SSD degistirmeyi dusunuyorum cunku depolama yetmiyor. Windows'u tekrar yuklemem gerektigi falan gibi seyler soyleniyor. Nasil yapabilirim zor olur mu? Genişletmek için tıkla... Zor olmaz. İnternette bir sürü kaynak var. Konu açarsın nasıl kurulur diye veya internetten bakarsın.
Laures dedi: SSD degistirmeyi dusunuyorum cunku depolama yetmiyor. Windows'u tekrar yuklemem gerektigi falan gibi seyler soyleniyor. Nasil yapabilirim zor olur mu? Genişletmek için tıkla... Zor olmaz. İnternette bir sürü kaynak var. Konu açarsın nasıl kurulur diye veya internetten bakarsın.
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 942 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #3 Zor olmaz. Disk klonlama kullanacaksın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zor olmaz. Disk klonlama kullanacaksın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Spyhis Megapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.173 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 29 Ocak 2024 #4 @Laures SSD almadan önce Windows'u bir USB'ye yazdır. Sonra SSD değişimi sonrası kurulum yaparsın.
Laures Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #5 Laures dedi: unuyorum cunku depolama yetmiyor. Windows'u tekrar yuklemem gerektigi falan gibi seyler soyleniyor. Nasil yapabilirim zor o Genişletmek için tıkla... emirtanrıverdi dedi: Zor olmaz. Disk klonlama kullanacaksın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam eski ssd'yi direk aticam da bu yol ise yarar mi?
Laures dedi: unuyorum cunku depolama yetmiyor. Windows'u tekrar yuklemem gerektigi falan gibi seyler soyleniyor. Nasil yapabilirim zor o Genişletmek için tıkla... emirtanrıverdi dedi: Zor olmaz. Disk klonlama kullanacaksın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam eski ssd'yi direk aticam da bu yol ise yarar mi?
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 942 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #6 Laures dedi: Hocam eski ssd'yi direk aticam da bu yol ise yarar mi? Genişletmek için tıkla... Evet.