SSD devre dışı kalıyor

bedir0663

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben SSD'yi bugün aldım bilgisayara taktım hiçbir sorun yoktu her şeyi yükledim işletim sistemi falan oyuna girdim ama ikide bir SSD devre dışı kalıyor yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar ben SSD'yi bugün aldım bilgisayara taktım hiçbir sorun yoktu her şeyi yükledim işletim sistemi falan oyuna girdim ama ikide bir SSD devre dışı kalıyor yardımcı olabilir misiniz?

Detay verir misiniz?

Detay verir misiniz?

Bugün HP EX900 model SSD'im elime ulaştı işletim sistemini kurdum sonra oyun oynarken birden SSD'yi BIOS devre dışı bıraktı bilgisayarı tekrar açtım ve boot menüsünde herhangi bir yükleme seçeneği bulamadım.

SSD bozulmuş olabilir evde başka bilgisayar varsa onla bir deneyiniz isterseniz

SSD bozulmuş olabilir evde başka bilgisayar varsa onla bir deneyiniz isterseniz.

Yeni aldım ama bir de yükleme yaparken herhangi bir hata da almadım bir çıkarıp takınca sorun çözülüyor pek alakalı değil ama yeni BIOS güncellemesi yaptım ondan olabilir mi?

Şimdi müsait değilim pek bakmak için. Yarın detaylı bakabilirsem haber edeceğim. Şimdilik @Assecreed bir baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…