Mypleasure29 Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #1 Merhaba. Demin bilgisayarım geç açılıyor diye internetten çözüm ararken disk bırlestırmeyi gördüm, yaptım fakat SSD'ye yapınca zararı oluyormuş. Herhangi bir sorun olur mu?
Merhaba. Demin bilgisayarım geç açılıyor diye internetten çözüm ararken disk bırlestırmeyi gördüm, yaptım fakat SSD'ye yapınca zararı oluyormuş. Herhangi bir sorun olur mu?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 11 Ekim 2020 #2 Bir kereden sıkıntı çıkmaz. Disk birleştirme aracının düzenli olarak SSD'yi birleştirmediğinden emin olun yeter.
Bir kereden sıkıntı çıkmaz. Disk birleştirme aracının düzenli olarak SSD'yi birleştirmediğinden emin olun yeter.
the_king4 Kilopat Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 35 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #3 Disk birleştirme HDD'ler içindir. HDD'lerde kullanınca iyi oluyor ama SSD kullanıyorum ben de ömrünü kısaltır diye biliyorum.
Disk birleştirme HDD'ler içindir. HDD'lerde kullanınca iyi oluyor ama SSD kullanıyorum ben de ömrünü kısaltır diye biliyorum.