mustafakaplan Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 3 Ekim 2020 #11 hakan.klcarslan dedi: Malwarebytes ve Kaspersky yükleyip tam tarama yapmayı denediniz mi? Bitcoin mining virüsü olabilir. Genişletmek için tıkla... Dün gece sıfırdan kurdum windowsu hocam henüz hiçbir şey yüklemedim indirme dahi yapmadım ama indirip deneyeyim aynştaynX dedi: Hızlar düşük. Markasını da ilk defa duydum zaten. Genişletmek için tıkla... Toshibanın yeni ismi depolamada
hakan.klcarslan dedi: Malwarebytes ve Kaspersky yükleyip tam tarama yapmayı denediniz mi? Bitcoin mining virüsü olabilir. Genişletmek için tıkla... Dün gece sıfırdan kurdum windowsu hocam henüz hiçbir şey yüklemedim indirme dahi yapmadım ama indirip deneyeyim aynştaynX dedi: Hızlar düşük. Markasını da ilk defa duydum zaten. Genişletmek için tıkla... Toshibanın yeni ismi depolamada
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #12 aynştaynX dedi: Hızlar düşük. Markasını da ilk defa duydum zaten. Genişletmek için tıkla... KİOXİA Toshiba'nın ürünleri.
aynştaynX dedi: Hızlar düşük. Markasını da ilk defa duydum zaten. Genişletmek için tıkla... KİOXİA Toshiba'nın ürünleri.
mustafakaplan Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 3 Ekim 2020 #13 Sizce ne yapmalıyım gidip iade mi etsem yoksa değişim mi ? Sorun kronik midir ?
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #14 mustafakaplan dedi: Sizce ne yapmalıyım gidip iade mi etsem yoksa değişim mi? Sorun kronik midir? Genişletmek için tıkla... Önce virüs taraması yapın. Eğer temiz çıkarsa teknik servise götürün.
mustafakaplan dedi: Sizce ne yapmalıyım gidip iade mi etsem yoksa değişim mi? Sorun kronik midir? Genişletmek için tıkla... Önce virüs taraması yapın. Eğer temiz çıkarsa teknik servise götürün.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 3 Ekim 2020 #15 hakan.klcarslan dedi: Malwarebytes ve Kaspersky yükleyip tam tarama yapmayı denediniz mi? Bitcoin mining virüsü olabilir. Genişletmek için tıkla... Okuma yazma hızları vaadedilenden çok daha düşük.
hakan.klcarslan dedi: Malwarebytes ve Kaspersky yükleyip tam tarama yapmayı denediniz mi? Bitcoin mining virüsü olabilir. Genişletmek için tıkla... Okuma yazma hızları vaadedilenden çok daha düşük.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #16 Kemânkeş- dedi: Okuma yazma hızları vaadedilenden çok daha düşük. Genişletmek için tıkla... Pardon SSD olduğunu unutmuşum ancak genede virüs taraması yapın 2 program ile.
Kemânkeş- dedi: Okuma yazma hızları vaadedilenden çok daha düşük. Genişletmek için tıkla... Pardon SSD olduğunu unutmuşum ancak genede virüs taraması yapın 2 program ile.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.735 Çözümler 22 3 Ekim 2020 #17 Windows Defender'i kapatın Windows güncelleştirmeleri yapın olmazsa iade edin.
mustafakaplan Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 3 Ekim 2020 #18 Ssansarsalvo dedi: Windows Defender'i kapatın Windows güncelleştirmeleri yapın olmazsa iade edin. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim ama nafile bir test edeceğim olmazsa bugün gideceğim değişim yaptıracağım
Ssansarsalvo dedi: Windows Defender'i kapatın Windows güncelleştirmeleri yapın olmazsa iade edin. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim ama nafile bir test edeceğim olmazsa bugün gideceğim değişim yaptıracağım
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 3 Ekim 2020 #19 SSD test sırasında ısınıyor mu? Disk Mark ve Disk Info'yu aynı anda çalıştırın, Mark'tan test yaparken Info'dan da sıcaklıkları kontrol edin.
SSD test sırasında ısınıyor mu? Disk Mark ve Disk Info'yu aynı anda çalıştırın, Mark'tan test yaparken Info'dan da sıcaklıkları kontrol edin.
mustafakaplan Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 3 Ekim 2020 #20 292469 dedi: SSD test sırasında ısınıyor mu? Disk Mark ve Disk Info'yu aynı anda çalıştırın, Mark'tan test yaparken Info'dan da sıcaklıkları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şimdi 292469 dedi: SSD test sırasında ısınıyor mu? Disk Mark ve Disk Info'yu aynı anda çalıştırın, Mark'tan test yaparken Info'dan da sıcaklıkları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık sabit 29 derecede hep Son düzenleme: 3 Ekim 2020
292469 dedi: SSD test sırasında ısınıyor mu? Disk Mark ve Disk Info'yu aynı anda çalıştırın, Mark'tan test yaparken Info'dan da sıcaklıkları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şimdi 292469 dedi: SSD test sırasında ısınıyor mu? Disk Mark ve Disk Info'yu aynı anda çalıştırın, Mark'tan test yaparken Info'dan da sıcaklıkları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık sabit 29 derecede hep