Oyuncu bilgisayarım için güzel hızlı indirme yapabilecek kaliteli bir marka arıyorum. Şu anki SSD'm XPG 1TB fakat memnun değilim. İndirme yaparken bir ana 0KB indirmeye başlıyor. Son 1 aydır bu sorunla uğraşıyorum oyun indiremez hale geldim. Önerilerinizi bekliyorum.
(Vatandan satın alınabilir olursa sevinirim fiyat da çok uçuk olmasın)
Kasalı bilgisayar özellikleri de lazım ise şöyle vereyim
Anakart: asus prime A520M-K
İşlemci: Ryzen 5500
Ekran kartı: Radeon RX 5500 XT
Ram: 16 gb
şu anki SSD: XPG 1TB
Anakart PCIe 3.0 desteklediği için PCIe 4.0 SSD'ler 3500 MB/s ile sınırlanacaktır. Öncelikle varolan SSD'niz büyük dosyaları yazarken mi böyle yapıyor, CrystalDiskInfo'dan sağlık değerine bakabilir misiniz?
Anakart PCI-e 3.0 desteklediği için PCI-e 4.0 SSD'ler 3500 MB/s ile sınırlanacaktır. Öncelikle var olan SSD'niz büyük dosyaları yazarken mi böyle yapıyor, CrystalDiskInfo'dan sağlık değerine bakabilir misiniz?
Kioxia 1TB Exceria G2 Serisi NVMe M.2 SSD (2100MB Okuma / 1700MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Kioxia 1TB Exceria G2 Serisi NVMe M.2 SSD (2100MB Okuma / 1700MB Yazma) en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
KINGSTON RENEGADE 7300/6000MBs 1TB M.2 NVME SSD SRNGS/1000G ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dahili SSD ürünleri için idefix`i ziyaret edin.