U uzmannejmi Megapat Katılım 15 Mart 2016 Mesajlar 367 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2019 #1 Merhaba. 2 tane Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum. En çok kullandığım ve dosyaların önemli olduğu disk RAW oldu. Ne yapmam gerek bilgiler değerli. 2 SSD var. Acaba 2 tane ayrı ayrı Windows kullandığım için olmuş olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2019
Merhaba. 2 tane Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum. En çok kullandığım ve dosyaların önemli olduğu disk RAW oldu. Ne yapmam gerek bilgiler değerli. 2 SSD var. Acaba 2 tane ayrı ayrı Windows kullandığım için olmuş olabilir mi?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.805 Makaleler 26 Çözümler 512 24 Aralık 2019 #2 Veri kurtarma yazılımları ile önemli verilerinizi kurtarmayı deneyin, EaseUS öneririm. Kurtardıktan sonra yeniden biçimlendirmeyi deneyin.
Veri kurtarma yazılımları ile önemli verilerinizi kurtarmayı deneyin, EaseUS öneririm. Kurtardıktan sonra yeniden biçimlendirmeyi deneyin.