V veysel mustak Megapat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 Yeni bilgisayara geçince eski bilgisayardaki SSD'yi söküp yeniye taktım. Bir sorun yoktu görüyordu. Sonra başka ayarlar yaparken SSD gitti. Ne aygıt yöneticisinde ne de disk yöneticisinde görünmüyor.
Yeni bilgisayara geçince eski bilgisayardaki SSD'yi söküp yeniye taktım. Bir sorun yoktu görüyordu. Sonra başka ayarlar yaparken SSD gitti. Ne aygıt yöneticisinde ne de disk yöneticisinde görünmüyor.
KS KS V veysel mustak Megapat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #11 Tamamdır deniyorum. Einstein dedi: İlk olarak gözükmeyen SSD'yi diğer M.2 SSD slotuna takıp deneyin. BIOS'ta gözükecek mi diye kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Evet gördü. Son düzenleme: 22 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Tamamdır deniyorum. Einstein dedi: İlk olarak gözükmeyen SSD'yi diğer M.2 SSD slotuna takıp deneyin. BIOS'ta gözükecek mi diye kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Evet gördü.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #12 veysel mustak dedi: Tamamdır deniyorum. Evet gördü. Genişletmek için tıkla... Windows yüklü SSD'yi de boşta olan slota takıp deneyin bakalım. Artı 0 Eksi
veysel mustak dedi: Tamamdır deniyorum. Evet gördü. Genişletmek için tıkla... Windows yüklü SSD'yi de boşta olan slota takıp deneyin bakalım.
KS KS V veysel mustak Megapat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #13 Windows yüklü olan ssdyi görmedi. Ama diğerini görüyor şuan. Einstein dedi: Windows yüklü SSD'yi de boşta olan slota takıp deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Windows yüklü olan ssdyi görmedi. Ama diğerini görüyor şuan. Einstein dedi: Windows yüklü SSD'yi de boşta olan slota takıp deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #14 veysel mustak dedi: Windows yüklü olan SSD'yi görmedi. Ama diğerini görüyor şu an. Genişletmek için tıkla... Anakart nedir? BIOS güncellemesi yapıp deneyin. Artı 0 Eksi
veysel mustak dedi: Windows yüklü olan SSD'yi görmedi. Ama diğerini görüyor şu an. Genişletmek için tıkla... Anakart nedir? BIOS güncellemesi yapıp deneyin.
KS KS V veysel mustak Megapat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #15 Einstein dedi: Anakart nedir? BIOS güncellemesi yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl güncellerim? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Anakart nedir? BIOS güncellemesi yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl güncellerim?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #16 veysel mustak dedi: Nasıl güncellerim? Genişletmek için tıkla... Anakart modelini belirtin. Artı 0 Eksi
KS KS V veysel mustak Megapat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #17 Einstein dedi: Anakart modelini belirtin. Genişletmek için tıkla... Hemen öğreniyorum Einstein dedi: Anakart modelini belirtin. Genişletmek için tıkla... Nlzf 001 casper bilgisayar sistemleri Son düzenleme: 22 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Anakart modelini belirtin. Genişletmek için tıkla... Hemen öğreniyorum Einstein dedi: Anakart modelini belirtin. Genişletmek için tıkla... Nlzf 001 casper bilgisayar sistemleri
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #18 veysel mustak dedi: Hemen öğreniyorum. Nlzf 001 Casper bilgisayar sistemleri. Genişletmek için tıkla... Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü paylaşın. Artı 0 Eksi
veysel mustak dedi: Hemen öğreniyorum. Nlzf 001 Casper bilgisayar sistemleri. Genişletmek için tıkla... Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü paylaşın.
KS KS V veysel mustak Megapat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #19 Einstein dedi: Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü paylaşın. Genişletmek için tıkla... . . Dosya Ekleri 20250322_033855.jpg 85,3 KB · Görüntüleme: 27 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü paylaşın. Genişletmek için tıkla... . .
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #20 veysel mustak dedi: . Genişletmek için tıkla... BIOS'tan boot kısmını atar mısın? Artı 0 Eksi