SSD disk yönetiminde görünmüyor

veysel mustak

Megapat
Daha fazla  
Yeni bilgisayara geçince eski bilgisayardaki SSD'yi söküp yeniye taktım. Bir sorun yoktu görüyordu. Sonra başka ayarlar yaparken SSD gitti. Ne aygıt yöneticisinde ne de disk yöneticisinde görünmüyor.

Maalesef orada görünmüyor. Model 911 1490-EX90x-d

O kadar para verip Excalibur alıp paranıza yazık etmişsiniz. İade edebiliyorsanız iade edip başka modellere yönelin. Excalibur, Monster gibi markaların ürünlerini almayın.

O kadar para verip Excalibur alıp paranıza yazık etmişsiniz. İade edebiliyorsanız iade edip başka modellere yönelin. Excalibur, Monster gibi markaların ürünlerini almayın.
Daha önce kullanıp sorun yaşamadığım için tercih ettim ama sanırım dediğiniz gibi olacak.

Daha önce kullanıp sorun yaşamadığım için tercih ettim ama sanırım dediğiniz gibi olacak.

Laptopu iade edip maksimum bütçenizi belirtecek şekilde laptop önerisi için yeni konu açarsanız yardımcı olurlar.

Tamamdır. Teşekkür ederim. Uğraşın için sağ ol.

Olay sadece laptop ile alakalı değil hocam bazı SSD ürünlerinde son dönemlerde sıkıntı yaşanabiliyor bende Samsung 990 Pro ile yaşadım en azından sizin ürününüz geri hayata dönmüş benimkisi dönmedi bile. İçindekilerle birlikte hayata yumdu gözlerini. Hocamın dediği gibi 120k bandında daha iyi alınabilecek üst seviye laptoplar mevcut umarım iade hakkınız mevcuttur da bu modellerde yardımcı olabiliriz size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…