T thetruth2 Ziyaretçi 19 Ocak 2020 #1 Laptopumda kullandığım Adata SU800 model 256 GB SSD'm var, bunu ikiye bölmem halinde sağlığı bozulur mu? Yazma hızı düşer mi?
Laptopumda kullandığım Adata SU800 model 256 GB SSD'm var, bunu ikiye bölmem halinde sağlığı bozulur mu? Yazma hızı düşer mi?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Ocak 2020 #2 Hayır. Sabit diskte olsaydı fark olurdu ama SSD'de olmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS T thetruth2 Ziyaretçi 20 Ocak 2020 #3 Recep Baltaş dedi: Hayır. Sabit diskte olsaydı fark olurdu ama SSD'de olmaz. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş'ın cevap vereceğini düşünmemiştim yahu. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Hayır. Sabit diskte olsaydı fark olurdu ama SSD'de olmaz. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş'ın cevap vereceğini düşünmemiştim yahu.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.532 Makaleler 2 Çözümler 129 20 Ocak 2020 #4 Silinen üye dedi: Recep Baltaş'ın cevap vereceğini düşünmemiştim yahu. Genişletmek için tıkla... Onunda kaşı gözü var merak etmeyin. Samimiyet bunu gerektirir ayrıca. Kalitesiz ürünleri tanıtıp takipçisini cahil görenler ile kendi formunda ilgilenen bir yönetici bambaşka. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Recep Baltaş'ın cevap vereceğini düşünmemiştim yahu. Genişletmek için tıkla... Onunda kaşı gözü var merak etmeyin. Samimiyet bunu gerektirir ayrıca. Kalitesiz ürünleri tanıtıp takipçisini cahil görenler ile kendi formunda ilgilenen bir yönetici bambaşka.
dionysoss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 1.321 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2020 #5 Recep Baltaş dedi: Hayır. Sabit diskte olsaydı fark olurdu ama SSD'de olmaz. Genişletmek için tıkla... Sabit diski bölmek zararlı mı? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Hayır. Sabit diskte olsaydı fark olurdu ama SSD'de olmaz. Genişletmek için tıkla... Sabit diski bölmek zararlı mı?
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2020 #6 dionysoss dedi: Sabit diski bölmek zararlı mı? Genişletmek için tıkla... Zararlı değil ama çok ufakta olsa performansının düştüğü söyleniyor. Artı 0 Eksi
dionysoss dedi: Sabit diski bölmek zararlı mı? Genişletmek için tıkla... Zararlı değil ama çok ufakta olsa performansının düştüğü söyleniyor.