Arkadaşlar merhaba. Benim bilgisayarımda sadece SSD var. C ve D olarak ikiye bölerek kullanıyorum. C yerine Windows'u D yerine oyunlarımı kuruyorum. Ama bu işlemin SSD'yi yavaşlattığını söylediler. Sizce sadece C olarak mı kullanayım yoksa C ve D olarak kullanmaya devam mı edeyim?
Kullandığım SSD ise Kioxia Exceria 480GB SATA SSD.
SSD'leri bölümlemek tavsiye edilen bir şey değil, hatta forumda bundan dolayı sorunlar yaşayanlar da oldu. Yanlış hatırlamıyorsam birisi servise yollayıp SSD'yi değiştirmek zorunda kalmıştı donmalar yaşadığını söylüyordu.
Arkadaşlar merhaba. Benim bilgisayarımda sadece SSD var. C ve D olarak ikiye bölerek kullanıyorum. C yerine Windows'u D yerine oyunlarımı kuruyorum. Ama bu işlemin SSD'yi yavaşlattığını söylediler. Sizce sadece C olarak mı kullanayım yoksa C ve D olarak kullanmaya devam mı edeyim?
Kullandığım SSD ise Kioxia Exceria 480GB SATA SSD.
1 TB Samsung 980 Pro'm var.C ve D ye bölük biçimde hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bir sorun olacağını düşünmüyorum.Keza eski teknoloji desteklerken yeni teknolojinin desteklememesi saçma olurdu.
1 TB Samsung 980 Pro'm var.C ve D ye bölük biçimde hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Keza eski teknoloji desteklerken yeni teknolojinin desteklememesi saçma olurdu.