Erhan YILDIRIM
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Bilgi-İşlem Destek Sorumlusu
Yaklaşık 3 senedir Samsung Evo serisinden (tam ismi: Samsung MZ-75e500BW 850 Evo 2.5 500GB SSD SATA 6.0Gb/s(SATA3)) bir SSD kullanıyorum. Güncel Windows 10 işletim sistemim var. Bugün fark ettiğim bir olay, Belgelerim/İndirilenler altındaki bir klasör içinde uzun zamandır biriktirdiğim PDF dosyalarım vardı ancak bir anda hepsi uçup gitmişler. Klasörün içi bomboş.
Recuvery gibi birkaç program ile derinlemesine tarama yaptım fakat bir şey bulamadı. Daha önce Technopat SSD rehberinde, SSD diskler için ilerleyen zamanlarda bu şekilde dosyaların bir anda silindiği görülebilir gibi bir yazıya rastlamıştım ancak şimdi tekrar bulamadım o yazıyı, emin de olamadım.
Konu hakkında bilgisi olan varsa ve bizi aydınlatırsa sevinirim. Gerçekten böyle şeyler yaşanabiliyor mu? Önlem alınabilir mi?
İlginiz için teşekkürler, kolay gelsin. Saygılarımla.
Recuvery gibi birkaç program ile derinlemesine tarama yaptım fakat bir şey bulamadı. Daha önce Technopat SSD rehberinde, SSD diskler için ilerleyen zamanlarda bu şekilde dosyaların bir anda silindiği görülebilir gibi bir yazıya rastlamıştım ancak şimdi tekrar bulamadım o yazıyı, emin de olamadım.
Konu hakkında bilgisi olan varsa ve bizi aydınlatırsa sevinirim. Gerçekten böyle şeyler yaşanabiliyor mu? Önlem alınabilir mi?
İlginiz için teşekkürler, kolay gelsin. Saygılarımla.
Son düzenleyen: Moderatör: