fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #11 GraveKeeper dedi: Gündelik işlerimi karşılaması için Apacer Panther AS340 240 Gb 550-520 Mb aldım. Sİzce sorun çözülür mü? Tabii ki: https://www.hepsiburada.com/apacer-...ap240gas340g-1-p-HBV00000L2FW3?magaza=Argemor Genişletmek için tıkla... M.2 SSD alsaydınız keşke ama onlar biraz daha pahalı. Bütçeniz bu kadarsa güzel sıkıntı yok. Düzelir sorun. Hayırlı olsun.
GraveKeeper dedi: Gündelik işlerimi karşılaması için Apacer Panther AS340 240 Gb 550-520 Mb aldım. Sİzce sorun çözülür mü? Tabii ki: https://www.hepsiburada.com/apacer-...ap240gas340g-1-p-HBV00000L2FW3?magaza=Argemor Genişletmek için tıkla... M.2 SSD alsaydınız keşke ama onlar biraz daha pahalı. Bütçeniz bu kadarsa güzel sıkıntı yok. Düzelir sorun. Hayırlı olsun.
G GraveKeeper Decapat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #12 Eyüp Ensar Horuz dedi: Seçiminiz güzel. Hayırlı olsun hocam. Anladım, o zaman SSD almak en iyi çözümdür zaten. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. fermaNga dedi: M.2 SSD alsaydınız keşke ama onlar biraz daha pahalı. Bütçeniz bu kadarsa güzel sıkıntı yok. Düzelir sorun. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. fermaNga dedi: M.2 SSD alsaydınız keşke ama onlar biraz daha pahalı. Bütçeniz bu kadarsa güzel sıkıntı yok. Düzelir sorun. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Sorun çözüldü. Çözüm: Yeni bir SSD almak. Son düzenleme: 28 Ocak 2023
Eyüp Ensar Horuz dedi: Seçiminiz güzel. Hayırlı olsun hocam. Anladım, o zaman SSD almak en iyi çözümdür zaten. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. fermaNga dedi: M.2 SSD alsaydınız keşke ama onlar biraz daha pahalı. Bütçeniz bu kadarsa güzel sıkıntı yok. Düzelir sorun. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. fermaNga dedi: M.2 SSD alsaydınız keşke ama onlar biraz daha pahalı. Bütçeniz bu kadarsa güzel sıkıntı yok. Düzelir sorun. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Sorun çözüldü. Çözüm: Yeni bir SSD almak.