Corde Lio Kilopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 251 7 Eylül 2019 #1 Yavaş açılan oyunlarımı SSD'ye atmak istedim ve SSD'min dosya gezgininde gözükmüyor sadece "yerel disk C" gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2019
Yavaş açılan oyunlarımı SSD'ye atmak istedim ve SSD'min dosya gezgininde gözükmüyor sadece "yerel disk C" gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2019 #2 Bu bilgisayar > yönet > depolamadan bu kısma girin. Diskinize sağ tıklayıp yeni birim diyin. Artık görünür olacaktır.
Bu bilgisayar > yönet > depolamadan bu kısma girin. Diskinize sağ tıklayıp yeni birim diyin. Artık görünür olacaktır.
Corde Lio Kilopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 251 8 Eylül 2019 #3 [/QUOTE/ Disk'e sağ tıkladığımda SSD oluştur Ve SSD Ekle var SSD oluştur dediğimde konum felan seçmemi istiyor tekrar gösterirmisiniz.
[/QUOTE/ Disk'e sağ tıkladığımda SSD oluştur Ve SSD Ekle var SSD oluştur dediğimde konum felan seçmemi istiyor tekrar gösterirmisiniz.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2019 #4 Corde Lio dedi: [/QUOTE/ Disk'e sağ tıkladığımda SSD oluştur Ve SSD Ekle var SSD oluştur dediğimde konum felan seçmemi istiyor tekrar gösterirmisiniz.Eki Görüntüle 436467 Genişletmek için tıkla... Disk 1'deki siyah kısma sağ tıklamanız gerekiyor. Eğer tek parça kullanacaksanız oradaki sayıları değiştirmenize gerek yok.
Corde Lio dedi: [/QUOTE/ Disk'e sağ tıkladığımda SSD oluştur Ve SSD Ekle var SSD oluştur dediğimde konum felan seçmemi istiyor tekrar gösterirmisiniz.Eki Görüntüle 436467 Genişletmek için tıkla... Disk 1'deki siyah kısma sağ tıklamanız gerekiyor. Eğer tek parça kullanacaksanız oradaki sayıları değiştirmenize gerek yok.
Corde Lio Kilopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 251 8 Eylül 2019 #5 Burası böyle mi kalıyor ilerimi diyim direk buraya gelene kadar hep ileri dedim hiç bir şeyi ellemedim.
Burası böyle mi kalıyor ilerimi diyim direk buraya gelene kadar hep ileri dedim hiç bir şeyi ellemedim.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2019 #6 Değiştirmenize gerek yok direkt ileriye basın.