SSD dropları engeller mi?

bruhskyzwars

Centipat
Arkadaşlar merhaba, sürekli oyunlarda takılma, donma gibi sorunlar yaşıyorum. Mesela CS:GO oynuyorum, 40-60FPS arasında oynarken çok drop yiyorum veya Minecraft oynarken 300-400FPS almama rağmen ara ara drop giriyor, oyun takılıyor ve sistemim 1 dakika 7 saniye içinde açılıyor. Sizce 240GB bir SSD alırsam sorunlarım düzelir mi?

Sistemim:
  • Intel Core 2 Duo E7500 2.93GHz
  • DDR2 800MHz 4 GB RAM
  • AMD Radeon 5450 2 GB ekran kartı
  • Samsung 150GB HDD
  • Windows 10 Pro 64 Bit

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM alırsanız droplar düzelecektir. SSD oyunların daha hızlı yüklenmesini sağlar.

Kardeşim sistemin eski benimde öyle. Windows 10 Pro kullanacağında 8.1 Pro kullanırsan sorunun gider. Ayrıca anakartın SSD'de HDD performansı verir paran boşa gitmesin canım kardeşim hayırlı akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum internette her yerde araştırdım bulamadım.
Diyarbakır'da yaşıyorum, 2-3 bilgisayarcıya gittim ellerindeki ramlerde maksimum 1x2 600mhz
yani sanki hiç üretilmemiş gibi hissediyorum :/
Sistemin benim eski sistemim ile aynı. Bende daha önce aynı yükseltmeyi yapmıştım. Anakart modelini söyler misin ? Birde ben bakayım uygun ram var mı diye.

Linke tıkladım sayfa bulunamadı.
Sistemin benim eski sistemim ile aynı. Bende daha önce aynı yükseltmeyi yapmıştım. Anakart modelini söyler misin ? Birde ben bakayım uygun ram var mı diye.
Intel DG41CN
kardeşim ayıp olacak ama anakarttını değiştir.
Reis öyle bi' imkanım olsa ekran kartı alırdım :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı