Arkadaşlar merhaba, sürekli oyunlarda takılma, donma gibi sorunlar yaşıyorum. Mesela CS:GO oynuyorum, 40-60FPS arasında oynarken çok drop yiyorum veya Minecraft oynarken 300-400FPS almama rağmen ara ara drop giriyor, oyun takılıyor ve sistemim 1 dakika 7 saniye içinde açılıyor. Sizce 240GB bir SSD alırsam sorunlarım düzelir mi?
Kardeşim sistemin eski benimde öyle. Windows 10 Pro kullanacağında 8.1 Pro kullanırsan sorunun gider. Ayrıca anakartın SSD'de HDD performansı verir paran boşa gitmesin canım kardeşim hayırlı akşamlar.
Dostum internette her yerde araştırdım bulamadım.
Diyarbakır'da yaşıyorum, 2-3 bilgisayarcıya gittim ellerindeki RAM'lerde maksimum 1x2 600MHz.
Yani sanki hiç üretilmemiş gibi hissediyorum
Diyarbakır'da yaşıyorum, 2-3 bilgisayarcıya gittim ellerindeki ramlerde maksimum 1x2 600mhz
yani sanki hiç üretilmemiş gibi hissediyorum :/
Sistemin benim eski sistemim ile aynı. Bende daha önce aynı yükseltmeyi yapmıştım. Anakart modelini söyler misin ? Birde ben bakayım uygun ram var mı diye.
Diyarbakır'da yaşıyorum, 2-3 bilgisayarcıya gittim ellerindeki ramlerde maksimum 1x2 600mhz
yani sanki hiç üretilmemiş gibi hissediyorum :/
Sistemin benim eski sistemim ile aynı. Bende daha önce aynı yükseltmeyi yapmıştım. Anakart modelini söyler misin ? Birde ben bakayım uygun ram var mı diye.