5 539403 Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 38 14 Ocak 2023 #11 Tyler2 dedi: Hard disk senitel adlı uygulamayı indirip görüntü atar mısınız? Bad sector olabilir. Genişletmek için tıkla... Linki atar mısınız? Hangisi doğrusu bulamadım. Güncelleştirmeleri de kaldırdım, aynı sorun. Sorun çözüldü güncelleştirmeleri kaldırınca. Oyun oynamadan Windows neden kullanılmayacağının kanıtı. Son düzenleme: 14 Ocak 2023
Tyler2 dedi: Hard disk senitel adlı uygulamayı indirip görüntü atar mısınız? Bad sector olabilir. Genişletmek için tıkla... Linki atar mısınız? Hangisi doğrusu bulamadım. Güncelleştirmeleri de kaldırdım, aynı sorun. Sorun çözüldü güncelleştirmeleri kaldırınca. Oyun oynamadan Windows neden kullanılmayacağının kanıtı.
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #12 539403 dedi: Eki Görüntüle 1632252 Güncelleştirmeleri de kaldırdım, aynı sorun. Sorun çözüldü güncelleştirmeleri kaldırınca. Oyun oynamadan Windows neden kullanılmayacağının kanıtı. Genişletmek için tıkla... Haklı çıkmışım galiba.
539403 dedi: Eki Görüntüle 1632252 Güncelleştirmeleri de kaldırdım, aynı sorun. Sorun çözüldü güncelleştirmeleri kaldırınca. Oyun oynamadan Windows neden kullanılmayacağının kanıtı. Genişletmek için tıkla... Haklı çıkmışım galiba.