mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #1 Haziran 21'den beri kullanılıyor. NVMe SSD. Durumu nasıl? Diğer konulara baktım, bana normal gözüktü. Sizce? Ayrıca "çalışma zamanı" yanlış yazıyor. Daha fazla kullanıldı. Neden böyle? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2020
Haziran 21'den beri kullanılıyor. NVMe SSD. Durumu nasıl? Diğer konulara baktım, bana normal gözüktü. Sizce? Ayrıca "çalışma zamanı" yanlış yazıyor. Daha fazla kullanıldı. Neden böyle?
kebab man Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 1.765 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #2 Önünde uzun yıllar var. Çok iyi.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Kasım 2020 #3 Sonuçlar gayet iyi.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 30 Kasım 2020 #4 Model? Şu anki değerler iyi. CrystalDiskMark ile de test yapar mısınız? CrystalDiskMark SSD, sabit disk, USB bellek veya hafıza kartı gibi depolama aygıtlarının okuma/yazma performansını bu araçla test edebilirsiniz. www.technopat.net
Model? Şu anki değerler iyi. CrystalDiskMark ile de test yapar mısınız? CrystalDiskMark SSD, sabit disk, USB bellek veya hafıza kartı gibi depolama aygıtlarının okuma/yazma performansını bu araçla test edebilirsiniz. www.technopat.net
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 30 Kasım 2020 #5 Durumunuz normal ama CrystalDiskMark görüntüsü ve disk modelini paylaşırsanız kesin sonuç belli olur.
Durumunuz normal ama CrystalDiskMark görüntüsü ve disk modelini paylaşırsanız kesin sonuç belli olur.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #6 Hangi test uygulamasıyla yaptınız?
Teacher80 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 7.179 Makaleler 5 Çözümler 29 30 Kasım 2020 #7 mustaine dedi: Haziran 21'den beri kullanılıyor. NVMe SSD. Durumu nasıl? Diğer konulara baktım, bana normal gözüktü. Sizce? Eki Görüntüle 757386 Ayrıca "çalışma zamanı" yanlış yazıyor. Daha fazla kullanıldı. Neden böyle? Genişletmek için tıkla... Çalışma zamanı derken bilgisayarın açık kaldığı süreyi değil de okuma veya yazma yaptığı süreyi veriyor olabilir.
mustaine dedi: Haziran 21'den beri kullanılıyor. NVMe SSD. Durumu nasıl? Diğer konulara baktım, bana normal gözüktü. Sizce? Eki Görüntüle 757386 Ayrıca "çalışma zamanı" yanlış yazıyor. Daha fazla kullanıldı. Neden böyle? Genişletmek için tıkla... Çalışma zamanı derken bilgisayarın açık kaldığı süreyi değil de okuma veya yazma yaptığı süreyi veriyor olabilir.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #8 Sir Nuvero dedi: Hangi test uygulamasıyla yaptınız? Genişletmek için tıkla... HD Sentinel. RPM dedi: Model? Şu anki değerler iyi. CrystalDiskMark ile de test yapar mısınız? CrystalDiskMark SSD, sabit disk, USB bellek veya hafıza kartı gibi depolama aygıtlarının okuma/yazma performansını bu araçla test edebilirsiniz. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Modelini bilmiyorum. Laptop olduğu için. Nasıl öğrenebilirim?
Sir Nuvero dedi: Hangi test uygulamasıyla yaptınız? Genişletmek için tıkla... HD Sentinel. RPM dedi: Model? Şu anki değerler iyi. CrystalDiskMark ile de test yapar mısınız? CrystalDiskMark SSD, sabit disk, USB bellek veya hafıza kartı gibi depolama aygıtlarının okuma/yazma performansını bu araçla test edebilirsiniz. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Modelini bilmiyorum. Laptop olduğu için. Nasıl öğrenebilirim?
FurkanxdTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 30 Kasım 2020 #9 Model ne?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 30 Kasım 2020 #10 mustaine dedi: HD Sentinel. Modelini bilmiyorum. Laptop olduğu için. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... HD Sentinel’de yazması gerekir modelin.
mustaine dedi: HD Sentinel. Modelini bilmiyorum. Laptop olduğu için. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... HD Sentinel’de yazması gerekir modelin.