ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 20 Haziran 2022 #1 Selam. Defraggler uygulamasında SSD'nin durumu böyle eniyileştirmeli miyim? (TRIM açık)
Xsashapro9892 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #2 Bence en iyileştirsen güzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2022
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.036 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #3 Yıllar oldu o programı kullanmayalı, son derece dandikti sil bence.
Xsashapro9892 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #4 Başka bir disk programı yükleyecekseniz Hard Disk Sentinel öneririm
Kutayyyy Hectopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 858 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #5 Defraggler uygulamasını bilmiyorum, 3. parti uygulamadansa Windows'un kendi aracını kullanmanı tavsiye ederim. Bu Bilgisayar > C Diskine sağ tıkla > Özellikler > Araçlar > En iyi duruma getir yapmanız yeterli olacaktır.
Defraggler uygulamasını bilmiyorum, 3. parti uygulamadansa Windows'un kendi aracını kullanmanı tavsiye ederim. Bu Bilgisayar > C Diskine sağ tıkla > Özellikler > Araçlar > En iyi duruma getir yapmanız yeterli olacaktır.
Xsashapro9892 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #6 Başka disk programı Hard Disk Sentinel öneririm işte linki Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring
Başka disk programı Hard Disk Sentinel öneririm işte linki Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 20 Haziran 2022 #7 SSD defrag ile iyileştirilmez. Özetle yapmayın.
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 20 Haziran 2022 #8 VIN dedi: SSD defrag ile iyileştirilmez. Özetle yapmayın. Genişletmek için tıkla... İyi tamam biliyorum o yüzden bu konuyu açtım, ancak diğer SSD'lere göre benim SSD hard diskden daha hızlı parçalanıyor. Xsashapro9892 dedi: Başka disk programı Hard Disk Sentinel öneririm işte linki Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring Genişletmek için tıkla... Ş-şey hocam ben uygulama istemedim ki, en iyilşetirmeli miyim onu sordum.
VIN dedi: SSD defrag ile iyileştirilmez. Özetle yapmayın. Genişletmek için tıkla... İyi tamam biliyorum o yüzden bu konuyu açtım, ancak diğer SSD'lere göre benim SSD hard diskden daha hızlı parçalanıyor. Xsashapro9892 dedi: Başka disk programı Hard Disk Sentinel öneririm işte linki Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring Genişletmek için tıkla... Ş-şey hocam ben uygulama istemedim ki, en iyilşetirmeli miyim onu sordum.
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 20 Haziran 2022 #9 ZerefDragneel dedi: İyi tamam biliyorum o yüzden bu konuyu açtım, ancak diğer SSD'lere göre benim SSD hard diskden daha hızlı parçalanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD'ler flaş çiplerinin sağlığını korumak için verileri parçalayarak yazarlar yani doğaldır.
ZerefDragneel dedi: İyi tamam biliyorum o yüzden bu konuyu açtım, ancak diğer SSD'lere göre benim SSD hard diskden daha hızlı parçalanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD'ler flaş çiplerinin sağlığını korumak için verileri parçalayarak yazarlar yani doğaldır.