SSD farkları nedir?

Bütçe
30000

emreekiz0

Decapat
Daha fazla  
Meslek
IT
Arkadaşlar merhaba, aşırı derecede arada kaldığım için yardımınıza ihtiyacım var.
Durum şöyle; Ryzen7 7840HS 512SSD vs Ryzen 5 7640HS 1TB SSD.
Sizce ikisinden birini alacak olsaydınız, neden alırdınız?
Ben oyun oynayacağım için 1 TB tercih edecektim ancak ekran kartı farkı da var durumun içerisinde, gurmeler yardim ederse sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, aşırı derecede arada kaldığım için yardımınıza ihtiyacım var.
Ben oyun oynayacağım için 1 TB tercih edecektim ancak ekran kartı farkı da var durumun içerisinde, gurmeler yardim ederse sevinirim :)

Hocam GB az olsa da idare edin ileride yenisini alirisniz malum SSD dışında PC parçaları aşırı zam yiyor iyi gunler dilerim.

Hocam oyunlar için illa SSD almanıza gerek yok 2TB veya 1TB bir HDD alsanız yeter yanında da 512 GB SSD çok iyi gider hızlı çalışması gerekenleri oraya daha çok hikaye oyunlarını (GoW, RDR2, Ready or Not vb.) Koyabilirsiniz. SSD'ye yüklemeniz gerekenlerden örnek vereyim; R6S, CS:GO ve Valorant gibi rekabetçi oyunları ve Adobe gibi iş uygulamalarını SSD'ye yüklemelisiniz. Diğer arkadaşın belirttiği gibi sonradan SSD yükseltebilirsiniz, SSD'ler çok yavaş ve nadir fiyat artışı gösteriyor.

Buna iki ucu b.klu deynek diyorlar. İşlemci iyi olsa SSD azalıyor. SSD iyi olsa işlemci düşüyor.
Ne ka ekmek o ka köfte.
512 GB SSD'de artık çabuk doluyor. Bazen bütçeyi biraz arttırmak gerekiyor.

Hocam işlemci yükselt 512 gb olsun sil yükle yaparsın ben öyle yapıyorum. :(

Hocam oyunlar için illa SSD almanıza gerek yok 2TB veya 1TB bir HDD alsanız yeter yanında da 512 GB SSD çok iyi gider hızlı çalışması gerekenleri oraya daha çok hikaye oyunlarını (GoW, RDR2, Ready or Not vb.) Koyabilirsiniz. SSD'ye yüklemeniz gerekenlerden örnek vereyim; R6S, CS:GO ve Valorant gibi rekabetçi oyunları ve Adobe gibi iş uygulamalarını SSD'ye yüklemelisiniz. Diğer arkadaşın belirttiği gibi sonradan SSD yükseltebilirsiniz, SSD'ler çok yavaş ve nadir fiyat artışı gösteriyor.
Hocam victus alacağım da R0052NT modelde ssd yuvası var mıdır acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı